Ronaldo spiller likevel?

Alex Ferguson antyder at han kan komme til å bruke Cristiano Ronaldo i morgen likevel. Om dette bare er et spill for galleriet, eller en reell valgmulighet for United-manageren, gjenstår å se.

Det kan virke som ringreven Alex Ferguson har en joker i ermet til morgendagens kamp på Anfield. Og den jokeren heter Cristiano Ronaldo. Ting tyder nemlig på at portugiseren, som ble rapportert å ikke være spilleklar ennå, likevel blir kastet innpå i et forsøk på å kneble de røde fra L4.

Ferguson avslører nemlig til MUTV i dag at han kan finne på å ta med seg vingen til Anfield likevel. Det gikk lenge rykter om at portugiseren ville være ute til oktober måned, etter at han gjennomgikk en ankeloperasjon i Amsterdam i starten av juli. Nå ser det imidlertid ut til at rehabiliteringen har gått atskillig fortere enn legene ventet.

- Ronaldo trener med førstelaget igjen. Han har gjort store fremskitt, og jeg kan komme til å ta ham med mot Liverpool i morgen. Hvem vet? Men det er mer sannsynlig at han blir involvert først i nest uke, sier Ferguson til Manchester-klubbens egen TV-kanal.