Roque uønsket i Xerez

Miki Roque har spilt sin siste kamp for Xerez, som vil kansellere låneavtalen. Mot utlån av Sissoko? Liverpool-Inter direkte på TV3. Spillerflukt svekker Luton.

Xerez melder at Miki Roque er ferdig i klubben. 19-åringen er opprinnelig utlånt til den spanske Segunda División-klubben for hele inneværende sesong, men den allsidige spanjolen har kun vært på banen i én kamp. Nå jobbes det med å finne en løsning for å avslutte kontraktsforholdet.
- Jeg ønsker å informere om at vi fra nå av ikke regner med Benjanmin (Zaradona) og Miki Roques tjenester. De kommer ikke på banen mer for oss denne sesongen. Vi har sagt at vi ikke ønsker dem her, og nå skal vi gjøre det nødvendige for å få en løsning på det kontraktsmessige, uttaler Xerez' sportsdirektør Miguel Angel Rondan til xerezcd.com.

Sportsavisen AS skriver at Roque enten kommer til å gå på utlån til en annen spansk klubb, eller så vil han returnere til Liverpool. Xerez ligger helt sist på tabellen, og ønsker å hente inn andre forsterkninger.

Momo lånes ut?
Momo Sissoko virker å være på vei bort fra Liverpool. The Times mener afrikaneren kommer til å slutte seg til Juventus på lån, hvor Torino-klubben vil skaffe seg opsjon på kjøp ved sesongslutt. Sissoko har kontrakt med Liverpool frem til sommeren 2011.

Liverpool-Inter direkte på TV3
TV3 opplyser på sin nettside at Liverpool-Inter blir hovedkamp på kanalen tirsdag 19. februar kl. 20:45. AS Roma-Real Madrid sendes direkte på SportN. Olympiacos-Chelsea og Schalke 04-Porto er de to øvrige åttendelsfinalene i Champions League den dagen.

Spillerflukt svekker Luton
Økonomisk kriserammede Luton Town er sterkt svekket foran omkampen mot Liverpool. League One-klubben, som er satt under adminstrasjon, har solgt to av sine beste spillere, mens ytterligere tre har forlatt klubben. Midtbanespiller David Edwards (21) har gått til Wolverhampton for £675000, mens forsvarer Chris Coyne (29) blir Colchesters eiendom for £350000. Midtbanespilleren Ahmet Brkovic har gjort låneavtalen med Millwall permanent. Samtidig har Lewis Emanuel og Ed Asafu-Adeye blitt utlånt til henholdsvis Lincoln og Salisbury. Luton skal også ha mottatt bud fra Plymouth på spissen Calvin Andrew, mens Hull har lagt penger på bordet for keeperen Dean Brill. Luton Towns adminstratorer skal ha nektet Edwards og Coyne tillatelse til å spille lørdagens kamp mot Swansea og tirsdagens FA.-cupomkamp mot Liverpool.