Salg av LFC fortsatt uaktuelt for Hicks

Tom Hicks benekter gårsdagens påstander i The Times. En kilde som står texaneren nær hevder at det er uaktuelt for Hicks å selge LFC.

Liverpool-deleier Tom Hicks insisterer fortsatt på at han ikke har noen intensjon om å selge klubben, selv om de amerikanske eierne har sett seg nødt til å utsette byggingen av nytt stadion på grunn av finanskrisen. Det hevder en kilde nær Hicks til Press Association nå i kveld.

Kilden benekter gårsdagens påstander i The Times, om at investeringsbanken Merrill Lynch har fått i oppdrag å finne en kjøper. Kilden hevder at bankens oppdrag kun er å fungere som ekspertise på refinansiering av klubbens gjeld.

- Tom ønsker ikke å selge seg ut av Liverpool. Klubben er en investering som han liker, og han har ingen planer om å kvitte seg med den. Eierne har ikke gitt Merrill Lynch i oppdrag å selge klubben. De har fungert som rådgiver for Tom i ett år, siteres kilden.

- Det finnes en avtale med RBS om å forlenge den nåværende låneavtalen med seks måneder, frem til juli, og eierne vil benytte seg av denne opsjonen dersom de ikke kan komme frem til en annen refinansieringsavtale før den tid.