Sami håper alle gode ting er tre

Liverpools siste oppgjør mot Tottenham og Bolton var de to første påfølgende gangene som Sami Hyypiä har startet for de røde denne sesongen, og finnen tar gjerne med en tredje kamp.

Ikke uventet er den høyreiste veteranen heller filosofisk over sine sjanser til å spille mot Fulham, selv etter en god innsats i siste ligakamp mot Bolton. De fleste venter at Alvaro Arbeloa kommer inn på backen og at Jamie Carragher blir flyttet inn i midtforsvaret igjen og får Daniel Agger som makker i morgen, men samtidig vet man at 35 år gamle Hyypiä vil være klar til innsats dersom han får tilliten.

- Vi får se hva som skjer, understreker den sindige finnen til Liverpool Echo.

- Jeg gjør bare min jobb, ved å arbeide hardt på trening og gjøre mitt beste når jeg får sjansen på laget.

- Vi har nå hard kamp om plassene i flere posisjoner, noe vi kanskje ikke har hatt i like stor grad under tidligere sesonger. Det gjør livet vanskeligere for spillere som meg, men du må bare holde det gående og gi alt så du er beredt når sjansene kommer din vei.

- Vi viste karakter mot Bolton, etter hva som skjedde mot Tottenham, og det var godt å komme tilbake på vinnersporet. Vi må være fornøyd med det.

- Hver kamp er vanskelig hvis du ikke har den rette innstillingen og arbeidsmoralen, svarer Sami på antydningen om at Fulham hjemme bør bli tre poeng.

- Alle lag kan gi deg problemer hvis så skjer, slik at du kan ikke si at noen kamper er lette. Vi må være veldig forsiktige og ikke komme under vår vanlige standard.

- Jeg tror Fulham vil prøve å forsvare seg godt, prøve å ta oss på kontringer og bruke sine dødballer best mulig. Det er en trolig strategi som vi må være klar over, men vi må også sørge for at vi får spille vårt spill.

- Danny er en god spiller som selvfølgelig kjenner Anfield godt, kommenterer Hyypiä om en Danny Murhpy som vil møte gamle lagkamerater.

- Han er utmerket på dødballer og kan score mål på frispark, noe vi har nytt godt av tidligere. Nå må vi være obs på han siden jeg er sikker på at Danny ser fram til å spille på Anfield igjen og vise hva han er god for.

Det vil også Sami Hyypiä, hvis han får sjansen.