Sami mot 500

Sami Hyypiä glad for å ha forlenget karrieren på Anfield. Everton tror at man fortsatt kan knipe fjerdeplassen foran Liverpool. Reservene kan sikre seg ligatittelen. Svenske dømmer.

Legenden Hyypiä
Sami Hyypiä har spilt 440 kamper for Liverpool siden han kom fra nederlandske Willem II i 1999, for bare £2.6M i 1999. Av disse er 299 spilt i Premier League, og han kan også smykke seg med 90 landskamper for Finland.

Det at han lørdag skrev under en ny avtale på et år med de røde, gjør at den høye finnen kan fullføre sin 10. sesong på Anfield.

- Jeg er veldig glad for at vi er blitt enige om en ny kontrakt, sier Sami. - Dette er en stor klubb med fantastiske supportere.

- Dette er glimrende nyheter for klubben, forklarte manager Rafael Benitez. - Sami har mye å tilføre. Han er en fantastisk proff som er et eksempel for alle unge fotballspillere. Han forstår spillet og er smart. Alt dette gjør at han kan hjelpe andre spillere. Han har dette året vist hvor viktig han er for oss ute på banen, og nå kan han fortsette å vise det.


Everton nærmet seg
Med en forventet 1-0 seier mot bunnlaget Derby er Everton tre poeng bak Liverpool med fem kamper igjen å spille denne ligasesongen.

En optimistisk manager David Moyes tror fortsatt man har mulighet til snyte naboen for fjerdeplass, og dermed kvalifisering til neste års Champions League.

- Vi er optimistiske, vi tror at vi fortsatt kan ta igjen Liverpool, sier Moyes til Liverpool Daily Post.

- Vi har nå 60 poeng, vi har vunnet 18 kamper denne sesongen i Premier League, og med fem igjen å spille kan vi ende opp med et meget respektabelt poengtall.

- Vi må presse dem hele veien inn, og bare fortsette. Det har vært en lang sesong.

Everton kan komme likt med Liverpool når de møter Birmingham borte førstkommende lørdag, før Liverpool tar imot Blackburn på Anfield dagen etter. For øvrig møter de blå Chelsea (h), Aston Villa (h), Arsenal (b) og Newcastle (h). Liverpool spiller de fire siste kampene mot Fulham (b), Birmingham (b), Man City (h) og Tottenham (b).


Reservene borte mot Blackburn
Liverpool har terminfestede kamper mot Blackburn og Manchester City henholdsvis i dag og på torsdag denne uken, så lenge ikke regnværet skaper problemer med avviklingen. Seier i en av disse kampene vil sørge for at Gary Ablett og hans gutter kan feire seieren i Premier Reserve League North for 2007/08. Kveldens kamp starter kl 20.00 og vil bli vist direkte på LFC TV.


Dommer mot Arsenal
Svenske Peter Fröjdfelt skal dømme morgendagens kamp mellom Liverpool og Arsenal på Anfield, i Champions League.