Samme som sist for Rafa

Rafael Benitez bekrefter at onsdagens lag mot Standard Liege vil stort sett bli det samme mannskapet som han har startet med under de siste kampene i pre-season.

Liverpools manager har tidligere blitt kritisert for å ha rotert for mye på sitt lag, men i de tre siste kampene mot Rangers, Vålerenga og Lazio har han benyttet den samme rammen i sin startellever. Til klubbens hjemmeside bekrefter Rafa at slik vil det også bli når man møter Standard Liege førstkommende onsdag.

Det største spørsmålstegnet vil være om Steven Gerrard vil bli klar av sin lårstrekk. Hvis ikke er det ventet at den unge franskmannen Damien Plessis spiller sammen med Xabi Alonso på den sentrale midtbanen. For øvrig en kombinasjon som ville gitt høye odds for noen uker siden, da man trodde Alonso var på vei ut for å finansere et kjøp av Gareth Barry. Det blir også spennende å se om Martin Skrtel friskmeldes, og hvem Benitez da velger av slovaken og Daniel Agger.

- Det vil bli stort sett det samme laget som spilte mot Lazio og også vil spille i Belgia, sier Rafael Benitez.

- De fleste av de rutinerte var involvert i den kampen og vil bli involvert mot Standard Liege.

- Situasjonen har vært veldig vanskelig for oss, men vi har hatt mange spillere som har kommet sent i gang etter landslagsspill tidligere på sommeren og nå har vi spillere som er med i OL.

- Det har gitt meg en sjanse til å se på de unge spillerne under pre-season, og jeg er sikker på at vår fremtid er i gode hender.

- Jeg mener vi er klare for kampen i Champions League. De erfarne spillere er klare, men vi vet vi også at vi har kvalitet hos de unge spillerne.

- Jeg har ikke bestemt om vi skal la flere gå ut på lån, det vil avhenge av om vi selger noen flere. Hvis vi ikke henter noen flere inn kan det også hende at vi ikke låner ut noen flere av ungguttene.

Trolig lag mot Standard Liege: Reina; Arbeloa, Carragher, Agger (Skrtel), Dossena; Alonso, Gerrard (Plessis); Kuyt, Keane, Benayoun; Torres.