Sammy glad for røde julestjerner

Sammy Lee mener at Liverpool er mye bedre enn for bare et år siden og at man som ligaleder til jul er klar til å kjempe om tittelen. Olympiakos-supporter håper at Sebastian Leto forblir i Aten.

Ønsker å bli på topp
Assisterende manager Sammy Lee har ansvaret med å snakke til pressen mens Rafael Benitez prøver å komme seg skikkelig på beina igjen etter å ha blitt operert for nyrestein.

Scouseren Lee vant tre ligamesterskap som spiller på Anfield på begynnelsen av 80-tallet, og foran juleprogrammet forsikrer han at man igjen er klar til å være med å kjempe om en tittel.

- Vi har blitt betydelig bedre det siste året. Vi vil toppe ligaen før kampene 2.juledag og vi er klar til å kjempe, er den klare meldingen fra Sammy.

- Vi er nå i en bedre posisjon enn vi var i fjor. Det er greit at du vinner ingen ting i desember, men du kan utvilsomt ha tapt mye ved ikke å være med i tetbildet.

- Vi ligger øverst, og vi ønsker å fortsette med det. Vi vet det vil bli vanskelig, men hver enkelt spiller vil jobbe hardt for at vi skal kunne holde på tetplassen.

- Det er normalt for en fotballspiller å være på jobb 1.juledag, sier assisterende manager om dagen hvor engelskmenn gjør det skandinaver har som tradisjon på julaften. - Dette er profesjonelle spillere som vet at de må forberede seg til en kamp 2.juledag.

- Vi har to viktige kamper i løpet av kort tid og det er viktig at vi er klare for det. Forhåpentligvis greier vi å forberede oss så godt at vi kan ta maksimalt med poeng.


Leto gjør det bra
Etter å ha fått problemer med gyldigheten av pass og arbeidstillatelse, ble Sebastian Leto før sesongen lånt ut til greske Olympiakos.

Øyvind Rusten skriver om Olympiakos på sidene til http://norskefans.com, og han håper at den langhårede venstrevingen kan bli i Aten på permanent basis.

"Til å begynne med var Leto altfor opptatt av seg selv, og det tok noen kamper før han i det hele tatt forstod at han har lagkamerater. Kaptein Djordjevic var skadet så man hadde ikke noen klar backup for Leto, som virkelig var svak de første 7-8 kampene for Olympiakos. Siden den gang har det gått bare en vei, og nå holder han seg til å drible samme mann en gang, og ikke to-tre som før. Innleggsfoten ser ikke ut til å være all verden, og det kan fortsatt se ut som om han sliter med konsenstrasjonsproblemer i avgjørende øyeblikk. Når det er sagt, er hans forseringer og driblinger en nytelse og se på, og drible-teknisk er han nok vår beste spiller. I helgens kamp mot Thrasyvoulos scoret han et nydelig mål, og ble av undertegnede kåret til banens beste. Så er det bare å håpe at han holder oppe formen, og at han ikke får noe EU-pass (he-he)."