Samtaler om Benítez

George Gillett, Tom Hicks og Rick Parry møtes i New York. Benítez' fremtid skal være ett av temaene. - Luton kunne ha vunnet, mener Lutons manager Kevin Blackwell.

Rafael Benítez' fremtid som manager i Liverpool vil bli diskutert på et møte i New York i morgen, skriver The Telegraph.. På møtet vil klubbens eiere, George Gillett og Tom Hicks, og chief executive Rick Parry være tilstede. Liverpools stadionplaner, spanjolens posisjon og de seneste resultatene vil trolig bli tema. Klubben må bestemme seg for hvilket stadionalternativ de skal velge.

Gillett og Hicks skal være lite begeistret for uavgjort mot Luton i FA-cupen og hvordan de røde har kommet på etterskudd i Premier League. Benítez uttalte i går om hvor stort ønske han har om å fortsette i klubben.
- Jeg tror eierne fortsatt har tillit til meg, og at jeg er i klubben neste sesong, sier Benítez.

- Antas det at jeg skal spørre eierne hver dag om de ønsker at jeg skal bli? Vi jobber sammen, forsøker å forbedre troppen nå og for fremtiden.

- For å hjelpe til med situasjonen, m vi jobbe hardere og fortsette med å vinne. 

- Kunne ha vunnet
Luton-manager Kevin Blackwell var stolt av sine spillere etter 1-1 mot Liverpool i gårsdagens FA-cupkamp. Blackwell mener at Luton var uheldige som ikke vant kampen på Kenilworth Road.
- Jeg synes vi kunne ha vunnet. Jeg tror vi kan jamre oss over sjansene vi misbrukte, men det var en fantastisk prestasjon av spillerne.

- Å slippe inn et slikt slurvete mål kunne ha ødelagt alt arbeidet vi la ned, men for en positiv reaksjon vi så, og vi hadde også noen gode sjanser etterpå. Som manager er jeg veldig stolt av hvordan spillerne spilte i dag mot Liverpool, med hjerte og bestrebelse.

- Jeg tror det ville ha vært urettferdig å ikke ha fått uavgjort, og folk som så kampen vil trolig være enig i det.

Uavgjort gir omkamp på Anfield neste uke, noe som gir kjærkomne ekstra penger i klubbkassa til Luton. Luton har ikke kunnet betale ut hele lønninger til sine spillere etter at de ble satt under administrasjon for tre måneder siden. De har frem til kl. 17.00, lokal tid, i dag å finne en kjøper.
- Jeg har tro på at dette gjør oss til mer attraktive, uttaler Blackwell.