Samtaler om Crouch

Portsmouth skal ha innledet samtaler med LFC angående en overgang for Peter Crouch. Ablett håper på Warrington neste år også. Treningskamp i Peterborough. Billettsalget startet i Stavanger.

Portsmouth var i går kveld i samtaler med Liverpool om en overgang for Peter Crouch. Det skriver The Times i dag. Crouch har også spilt for Portsmouth tidligere, og forlot klubben så sent som for seks år siden.

Portsmouth-manager Harry Redknapp skal ha bedt sitt styre om midler til å hente inn flere spillere i sommer, og ønsker seg en høy spiller som partner til lille Jermain Defoe i Pompey-angrepet.

Crouch har som kjent bare ett år igjen av kontrakten sin med Liverpool, og Rafael Benitez har uttalt at han verdsetter spissen til £15M. Dette kan være i meste laget for Portsmouth, som kun skal være villige til å betale omtrent halvparten av dette.

Crouch forlot Portsmouth til fordel for Aston Villa for £5M i mars 2002. Han gjorde 18 mål på 37 kamper i sitt opphold på Fratton Park. Etter den tid har spissen også spilt for Norwich og Southampton. 27 år gamle Crouch har faktisk spilt for hele sju klubber, og har kostet totalt £15.5M i overgangsbeløp totalt sett.

Ablett takker Warrington
Liverpools reservelagstrener Gary Ablett er i dag intervjuet av Warrington Guardian. I det intervjuet benytter Ablett sjansen til å takke publikum i Warrington for deres bidrag til at de røde vant reservelagsserien.

Liverpool vant som kjent Barclays Premier Reserve League North med hele 13 poeng ned til nummer to, og ble også kronet som nasjonale mestere etter å ha slått Aston Villa 3-0 i playoff-finalen på Anfield i forrige uke. Dette var første gang på åtte år at de røde ble nasjonale reservemestere.

Abletts mannskap spilte sju av sine kamper på The Halliwell Jones Stadium i Warrington, og treneren håper nå at dette blir de rødes hjemmebane også neste sesong. Det forutsetter at man får bukt med problemene som oppsto med gressmatta i Warrington mot tampen av sesongen. Liverpools to siste hjemmekamper måtte som kjent flyttes til Wrexham.

Liverpool trakk i gjennomsnitt 3968 tilskuere i Warrington, noe Ablett mener inspirerte spillerne.

- Jeg tror absolutt at det gode publikumsoppmøtet hjalp på resultatene. Det var synd vi ikke kunne avslutte seriespillet i Warrington. Nå vil vi snakke med Warrington Wolves i sommer, og forhåpentligvis får vi garantier om at gressmatta blir holdt i god stand. Får vi slike forsikringer, vil vi spille i Warrington også neste sesong, uttaler Ablett.

- Vi har svært mange fans i Warrington. Alle foretrekker å spille foran mange tilskuere, og dette har virkelig føltes som en hjemmebane for oss. Vi har funnet oss meget godt til rette. Fasilitetene er førsteklasses, og vi har blitt behandlet svært godt. Det eneste problemet er gressmatta. Vi må ikke glemme at dette først og fremst er en rugbybane. Det må vi akseptere. Men vi må finne en felles plattform.

- Det faktum at vi vant det nasjonale mesterskapet viser hvor bra reservelag vi har. Det viser at vi har noen veldig gode, unge spillere. Vi står nå overfor en vanskelig oppgave med å repetere det vi klarte i år.

- Det er vanskelig å trekke frem enkeltspillere, men det er ingen hemmelighet at Emiliano Insua og Damien Plessis har klart å spille seg inn i førstelagsdiskusjonen. Det er også 2-3 andre spillere som har styrket sitt kandidatur i så måte.

Treningskamp mot Peterborough
Peterborough United melder på sine offisielle nettsider at de skal spille preseason-kamp mot Liverpool XI lørdag 19.juli klokken 15.00 lokal tid. Kampen spilles i Peterborough, og Liverpool XI er trolig ensbetydende med Gary Abletts reservelag.

Billetter til Liverpool Legends i Stavanger
Billetter til Viking All-Stars - Liverpool Legends er nå lagt ut for salg. Du kan bestille på: https://billett.viking-fk.no/default.asp

Det vil være free seating, som betyr at folk kan sette seg hvor de vil. Liverbirds Stavanger melder at de skal ha plass på borteseksjonen på Viking stadion.