Se The Bill Shankly Story i Liverpool

Er du i Liverpool den helgen de røde spiller lokalderby mot Everton på Anfield? I så fall har du da også sjansen til å få med deg The Bill Shankly Story.

Sabra Sportsreiser tilbyr en skikkelig godbit i forbindelse med Everton-kampen i mars. De har da eksklusivt satt opp den meget interessante fortellingen om Liverpools managerlegende Bill Shankly. The Bill Shankly Story er her i en versjon som er skreddersydd for Sabras arrangement, og i tillegg til Shanklys gode kamerat John Keith og den lokale skuespilleren Kenneth Cope, deltar også to ex-LFC spillere som spilte under Shanklys regime på opplegget.

Sabras opplegg er som følger:
         The Bill Shankly Story:                                      300,00 per person.
         Inkludert i prisen er: The Bill Shankly Story og enkel servering på Radisson SAS i Liverpool.

I utgangspunktet er opplegget tilrettelagt for søndag 30. mars, men blir kampen mot Everton flyttet til søndag, blir opplegget på lørdag.

Pakken starter på Radisson SAS ca. klokken 14.45.

Etter arrangementet vil det bli muligheter for bilder, autografer og en prat med de to levende legendene som spilte under Shankly!

Opplegget avsluttes ca. klokken 17.30.

Sabra har begrenset med plasser på dette opplegget, og tar påmeldinger per mail nå. Kontakt reisebyrået på: [email protected]

NB: Dette tilbudet gjelder for alle som måtte befinne seg i Liverpool den aktuelle helgen, uavhengig om man reiser med Sabra eller ei.