Seier for Spania

Spania beseiret Peru. Torres og Alonso spilte første omgang. Reina og Arbeloa ikke på banen. Seier for El Zhar i VM-kvalifiseringskamp. Ingen A-landslagsdebut for verken Németh eller Gulácsi.

Spania vant 2-1 mot Peru i en oppvarmingskamp før EM. Både Fernando Torres og Xabi Alonso startet oppgjøret, men begge ble byttet ut i pausen. Pepe Reina og Álvaro Arbeloa var ikke blant de 17 spillerne Spania benyttet i Huelva. David Villa sendte hjemmelaget i ledelsen etter 38 minutter. Peru utlignet ved Rengifo i det 73. minutt etter dårlig kommunikasjon mellom Carlos Marchena og Iker Casillas. Seiersmålet kom ikke før tre minutter på overtid ved Joan Capdevilla.

Lagoppstilling Spania: Casillas, Sergio Ramos, Marchena, Puyol, Capdevila, Xabi Alonso (Senna, 46'), Xavi (Cesc, 46'), Iniesta (Cazorla, 61'), Silva (Sergio García, 84'), Torres (Güiza, 46'), Villa (De La Red, 57').

Seier for El Zhar
Marokko fikk en god start på VM-kvalifiseringen (også kvalifisering til Afrikamesterskapet 2010) da de beseiret Etiopia 3-0 hjemme i Casablanca. Nabil El Zhar misbrukte en gyllen mulighet på stillingen 2-0 til å punktere kampen i det 61. minutt, og han ble tatt av banen to minutter senere. I en annen kamp i samme gruppe vant Rwanda 3-0 mot Mauritania. For El Zhar & co. venter nå bortekamper mot Mauritania (7. juni) og Rwanda (14. juni).

Németh og Gulácsi på benken
Ungarn spilte 1-1 mot EM-deltager Kroatia i Budapest. 18-årige Péter Gulácsi var for første gang innkalt i A-landslagstroppen, men både han og Krisztián Németh (19) ble sittende på benken hele kampen. Begge målene ble scoret av Niko Kovac før pause.