Seier også for Mascherano

Argentina slo Elfenbenskysten med 2-1 i OL, mens Nederland og Ryan Babel spilte 0-0 mot Nigeria. Paul Anderson skadet i minst en måned.

Favorittene vinner
Argentina slet med et godt lag fra Elfenbenskysten, men en scoring og en målgivende fra stjernen Leonid Messi sørget for at favoritten Argentina til slutt seiret 2-1 i gruppe A. Javier Mascherano spilte hele kampen i sin ankerrolle. Den første kampen i den gruppen endte 1-1 mellom Australia og Serbia.

I gruppe B spilte Nederland og Nigeria 0-0. I likhet med Lucas og Mascherano var også Ryan Babel på banen i 90 minutter på den første spilledagen i herrenes fotball i OL. I den første kampen i denne gruppa vant USA 1-0 mot Japan.

Lårskade for Anderson
Paul Anderson, utlånt til Nottingham Forest denne sesongen, har slått opp en tidligere lårstrekk og vil være ute av spill i fire til åtte uker.

- Jeg hadde en undersøkelse for to uker siden og det kjentes bra ut, men jeg startet med løpetrening igjen og slo opp strekken, sier en skuffet Paul Anderson til Melton Times.

- Nå må jeg bare ta den tiden jeg trenger og få styrket muskelen så mye som mulig, det er ikke noe annet å gjøre. Manageren har vært glimrende. Det må være like frustrerende for ham som for meg siden han har hentet inn en spiller han ikke får brukt.

- Hvis dette skjer igjen må jeg operere og det kan ta fem til ti måneder.

- Vi har gjort noen glimrende kjøp og fått inn erfaring og kvalitet i Andy Cole og Robbie Earnshaw, men det er også mange gode spillere her. Vi har som mål å vinne ligaen og vi tror vi kan gjøre det, avslutter Anderson.