Selger kun til riktig pris

The Guardian skriver at Arsenal har forhørt seg om Alonso. Benítez selger kun til riktig pris. Daily Telegraph hevder Arsenal også vil prøve seg på Barry.

Andy Hunter i The Guardian hevder, i liket med liverpoolway.co.uk, at Arsenal er interessert i Xabi Alonso, men til en langt lavere pris enn de £18M Liverpool forlanger for spilleren.

Arsenal har gjort en første henvendelse på 26-åringen, som har blitt fortalt at han kan forlate Anfield til rett pris. Hans plass på førstelaget er truet av en mulig overgang for Gareth Barry. Liverpool-manager Rafael Benítez håper endelig å fullføre et klubbskifte verdt £18M for den engelske landslagsspilleren denne uken. Rafa ønsker tilsvarende beløp for Alonso for å få balanse i regnskapet. Arsenal verdsetter spanjolen til nærmere £ 10,5M, som de røde betalte Real Sociedad for fire år siden. Avtalen vil være en fjern mulighet så fremt Arsenal ikke endrer ståsted, eller Liverpool trenger pengene til sitt transferfond.
- Jeg tror ikke det vil blir enkelt [for ham å reise], innrømmet Benítez i Glasgow på lørdag.

- Verdien på Alonso i markedet vil være veldig høy. Vi er veldig fornøyd med ham. Vi ønsker ikke at han skal dra med mindre vi får en svært god pris.

Benítez kommer til å signere Gareth Barry hvis Liverpoools eiere gir et lån for å fullføre handelen. Hicks og Gillett lovet pengene før Villas frist gikk ut i forrige, men da Villa endret betalingsstruktur klarte ikke merseysiderne å overholde Villas frist. Villa la avtalen død, før Martin O'Neill i helgen annonserte at Liverpool har hele august på seg til å kjøpe Barry.

Arsenal snuser på Barry
Daily Telegraph skriver at også Arsenal vurderer Gareth Barry. Arsene Wenger trenger en midtbanespiller etter salgene av Flamini, Silva og Hleb. London-klubben har også problemer med å matche Aston Villas prisforlangende.
- Jeg vet ikke om Gareth Barry forlater Aston Villa. For øyeblikket er jeg ikke på den saken. Jeg liker Gareth Barry - og jeg liker to eller tre andre spillere. Men jeg snakker ikke om navn, uttalte Wenger.