Sentrale spillere ute for begge lag

Både Atletico Madrid og Liverpool må unnvære sentrale spillere på onsdag. Lauri Dalla Valle med to mål for Finland U19. Tidligere røde fyller år.

Atletico Madrid har i likhet med Liverpool en del skader å slite med foran onsdagens toppkamp i gruppe D i Champions League. Tomas Ujfalusi kan ikke spille på grunn av en hamstringskade, mens kaptein Maxi Rodriguez og forsvareren Pablo Ibanez heller ikke har kommet langt nok i rehabiliteringen etter skader til at de kan spille.

Liverpool må som kjent klare seg uten Fernando Torres, Martin Skrtel og Philipp Degen. Ryan Babel og Fabio Aurelio er også usikre kort, men kan rekke kampen.

To mål av Dalla Valle
Liverpools Lauri Dalla Valle (bildet) gjorde to av målene da Finland U19 i går vant 3-1 over Bulgaria U19 i en EM-kvalifiseringskamp i Bulgaria. En god åpning på kampen la grunnlaget for seieren, og Dalla Valle skal ha utmerket seg med god jobbing på topp. Finnene avgjorde kampen i en god periode midtveis i første omgang, med tre scoringer på 12 minutter. Dalla Valle gjorde to nesten identiske scoringer. Den første i det 21.minutt og den andre åtte minutter senere.  Bare fire minutter etterpå gjorde Riku Heini 3-0 for Finland, etter målgivende pasning fra Dalla Valle. Bulgaria reduserte tre minutter før pause. Andre omgang ble målløs. Finland er dermed klare for neste fase i EM-kvalifiseringen, som spilles i mai.

Rush, Pongolle og Lawler fyller år
Liverpool-legenden Ian Rush er 47 år i dag. Han gjorde 346 mål på 660 kamper for Liverpool, og vant fem ligatitler, FA-cupen 3 ganger, ligacupen 5 ganger og Serievinnercupen en gang med de røde.

Tidligere Liverpool-spiss Florent Sinama-Pongolle har også bursdag i dag. Han fyller 24 år bare to dager før han skal møte sin gamle klubb i Champions League. Pongolle gjorde ni mål på 66 kamper for Liverpool.

Tredje tidligere Liverpool-spiller som får høre bursdagssangen i dag er Chris Lawler. Han fyller 65 år. Lawler gjorde 61 mål på 549 kamper for de røde, vant ligaen to ganger, samt FA-cupen, UEFA-cupen og Charity Shield en gang.