Ser frem til gjensyn med gamle kjente

Neil Mellor gleder seg til å møte tidligere lagkamerater når Liverpool gjester Deepdale. Prestons formann henrykt over å møte Benítez' mannskap.

Neil Mellor gleder seg til å spille mot Steven Gerrard og Jamie Carragher når Liverpool besøker Preston North End i FA-cupens tredje runde. Etter at Mellor forlot Anfield til fordel for Deepdale, har han spilt regelmessig for Alan Irvines mannskap. Han var deres toppscorer forrige sesong, og har fått en flott start også i 2008/09. Han signerte nylig en ny kontrakt på tre og et halvt års varighet.
  
Den tidligere akademi-spilleren blir best husket for de minneverdige målene mot Arsenal og Olympiacos, og denne kampen vil bli svært spesiell for ham.
  
- Jeg så på trekningen. Da Liverpools navn kom opp, kunne jeg ikke tro det, sier Mellor til Liverpoolfc.tv. 
  
- Det vil bli en underlig opplevelse for meg å spille mot slike som Stevie G og Carra. Jeg ønsker alltid at Liverpool skal gjøre det bra. Det ville ha vært fantastisk om Stevie kunne heve Premier League-trofeet på slutten av sesongen.

- Det vil bli fullt hus på Deepdale, og det er en tribuneseksjon som heter Bill Shankly Kop. Så det blir en spesiell atmosfære.
  
- Forhåpentligvis vil jeg være skadefri og manageren tar meg ut. Jeg vil ikke spise i julen, slik at jeg kan komme i toppform til kampen!
  
- Jeg vil aldri glemme tiden min i Liverpool. Staben var strålende, og det er en så spesiell klubb å spille for.  Jeg har noen gode minner fra min tid på Anfield, og forhåpentligvis vil jeg få en god mottakelse av Liverpool-fansen.

Glad formann
Prestons formann Derek Shaw er henrykt over å møte Liverpool i 3.runde av FA-cupen.
- Det er en herlig trekning for oss. Det er et av lagene, akkurat som Manchester United, som vi aldri har vært heldige å få i mer enn de siste 40 årene, uttaler han til Preston offisielle nettsted.

- Det vil bli en god stemning i byen. Det er stort for manageren og fansen. Vi vil se fullt hus på Deepdale for første gang siden ferdigstillelsen.