Sesongen ikke over for Babel

Ryan Babel er rimelig fornøyd med sin debutsesong for de røde, men i likhet med et knippe Liverpool-spillere vil ikke siste kamp mot Spurs være en avslutning på 2007/08 for ham.

Premier League 2007/08 avsluttes som kjent på søndag ettermiddag, hvor Liverpool skal spille kamp nr. 38 på White Hart Lane. Ryan Babel sier seg fornøyd med å ha nådd et tosifret antall scoringer i sin første sesong på Anfield, og føler at han har utviklet seg som spiller.

I likhet med landsmann Dirk Kuyt og troppens spanjoler vil imidlertid ikke kampen nord i London bety at denne sesongen er over. Nederland og Spania skal være med i EM-sluttspillet som foregår i Østerrrike og Sveits 7-29.juni. 21-årige Babel er ventet å komme med i den nederlandske troppen.

- Min sesong avsluttes ikke på søndag, bekrefter da også Ryan. - Jeg må holde meg i form og derfor håper jeg virkelig at jeg får anledning til å spille.

- Jeg ser fram til sommeren og det å spille for mitt land, men først har vi en kamp for Liverpool og som vi ønsker å vinne. Vi ønsker at supporterne skal få noe å juble for på den siste dagen.

- Vi er skuffet over ikke å ha kommet nærmere i kampen om tittelen, men jeg tror vi kan lære av våre feil denne sesongen og sørge for at vi ikke gjentar dem til neste år.

- Jeg føler definitivt at jeg har blitt en bedre spiller og jeg er mye mer fornøyd med min form i siste halvdel av sesongen enn jeg var med den første.

- Sesongen har gått veldig fort, men jeg er tilfreds og det har vært artig. Det har vært noen gode og noen triste øyeblikk, men slik er fotballen.

- Neste sesong ønsker jeg å utvikle meg ytterligere, trene enda bedre og arbeide hardere. Jeg satte meg et mål på ti scoringer ved staret av sesongen, og jeg er veldig fornøyd med å ha nådd det målet.

- Jeg har imidlertid langt mer inne. Jeg tror jeg vil føle meg mye mer etablert til neste år, da det er normalt at du må venne deg til ting i din føste sesong. For eksempel har jeg nettopp flyttet inn i mitt nye hus, slik at det er noe jeg ikke behøver å tenke på mer. Til neste sesong kan jeg kun konsentere meg om å spille fotball.