ShareLFC med åpent brev til eierne

Share Liverpool FC oppfordrer eierne til å selge Liverpool FC til dem. Mike Marsh sa opp sin stilling som midlertidig manager i Northwich Victoria.

Share Liverpool FC har i dag sendt et åpent brev til Liverpools amerikanske eiere, der de oppfordrer duoen til å selge fotballklubben til dem.

Brevet lyder som følger:

"Vi forstår det slik at dere har besluttet å selge Liverpool FC, og aktivt søker en kjøper. I likhet med det store flertall av Liverpool-fans er vi enig i beslutningen om å selge klubben. Vi ønsker å kjøpe klubben på vegne av supporterne, og inviterer dere til å komme til enighet med oss.

Vi har tro på at dersom dere er villige til å selge klubben til oss for en fair pris, så vil vi ha nok støtte til å drive klubben.

Som dere vet er Share Liverpool FC et samvirke der alle eierne vil eie en aksje hver. Vi er ikke motivert av profitt og er ikke ute etter å utnytte Liverpool FC på noen måte. All inntekt vil gå tilbake til klubben og laget.

Vi ønsker kontroll med klubben vi elsker kun fordi vi har klubbens beste interesser i tankene, og ønsker et lag som oppnår suksess. Vi representerer en virkelig god mulighet for dere begge til å avslutte deres trøblete eierskap. Velger dere å forlate klubben ved å selge til oss vil dere oppnå beundring og respekt hos mange.

Å gjøre det eneste riktige, ved å selge klubben til fansen, vil føre til at den mest suksessrike fotballklubben i England og en av de mest støttede fotballklubbene i hele verden, vil returnere til sine opprinnelige verdier.

Som dere nå vet, kan ikke ledelsen av en klubb som Liverpool bli atskilt fra interessene til supporterne og lokalsamfunnet. Alle som tenker på å by på klubben vil skjønne at fansens støtte er alfa & omega for å sørge for en klubb i harmoni.

Det er nå flere og flere både på grasrotnivå og i regjeringen som føler at store fotballkubber er i stor fare for å miste kontakten med sitt publikum. Dere kan bidra til å reversere denne trenden.

Vi ønsker også at dere skal forlate Liverpool FC med æren i behold. Det kan dere kun gjøre ved å gjøre det eneste riktige; nemlig å selge klubben til fansen."

Marsh ferdig i Northwich
Den tidligere Liverpool-spilleren Mike Marsh har sagt opp sin stilling som midlertidig manager i Blue Square Premier-klubben Northwich Victoria. 39-åringen har vært midlertidig manager siden september, og hadde håpet å få jobben permanent. Northwich sliter imidlertid i sin serie, og Marsh trakk seg etter lørdagens 2-1 tap for Eastbourne. Nå akter han i stedet å konsentrere seg om spill for Liverpool Legends.

Marsh spilte 101 kamper for Liverpool i perioden 1989 - 1993. Deretter var han innom West Ham, Coventry, Galatasaray og Southend som spiller.