ShareLiverpoolFC fortsatt oppegående

Planene og drømmen om å kunne bringe Liverpool FC over på fansens hender, lever fortsatt i beste velgående ifølge Share Liverpool FC.

ShareLiverpoolFC har sendt ut informasjon til de som har vist sin interesse for å være med å kjøpe Liverpool FC, og understreker at man fortsetter å jobbe med å bringe ut sin sak til røde supportere og at drømmen om å en gang kunne eie klubben er i høyeste grad fortsatt levende.

Grupperingen ledet av professor Rogan Taylor har gitt advokater oppdrag med å sørge for at man formelt kan by på Liverpool FC, som er et kompleks og nødvendig skritt å ta.

"Hjertet og sjelen i Liverpool ligger i L4, men Liverpool FC vil ikke være en global kraft hvis man ikke tiltrakk seg supportere fra hele verden. Vi fortsetter derfor å bringe dette konseptet ut til vår internasjonale fanbase. Medlemmer hos styringsgruppen til ShareLiverpoolFC har hatt møter med kontakter fra Norge, USA, Irland og andre steder, og selv har jeg nettopp returnert fra Japan, hvor jeg fikk anledning til å promotere konseptet på nasjonal TV og radio", skriver Taylor.

"I Storbritannia, fortsetter vi å tiltrekke oss nasjonal og lokal media, selv om vi bare må fortsette å sørge for at vårt budskap er i tankene til folk samtidig med at sagaen om eierskapet til Hicks og Gillett bare ruller videre, og DIC lurer i kulissene. Bare et eierskap blant fansen kan sørge for at klubben blir drevet i den beste interesse for supporterne og lokalsamfunnet.

"Det er her vi kommer inn. Vi ønsker at dere skal logge dere inn på websider og forum, og snakke om ShareLiverpoolFC, og konseptet med et eierskap hos fansen. Når folk snakker om eierskap i klubben på innringningsprogrammer, vær vennlig å ring inn for å snakke om det.

?Vi er seriøse om dette prosjektet - derfor bruker vi den tiden det tar for å kunne gjøre det skikkelig. Du kan "olde det hele gående. Fortell dine venner, bli involvert - la oss gjøre dette sammen."

Du kan gå inn på websiden til ShareLiverpoolFC ved å klikke på denne linken.