ShareLiverpoolFC støtter SOS

ShareLiverpoolFC støtter protestmarsjen som Spirit of Shankly arrangerer i morgen. Teaterstykket Wearing Colours settes opp på nytt. Godt skadenytt også for Utd.

ShareLiverpool FC sier i en pressemelding at de støtter Spirit of Shankly i deres brev til Royal Bank of Scotland. I brevet ber supporterunionen om at RBS ikke forlenger låneavtalen de har med Liverpools eiere, George Gillett og Tom Hicks.

"Gillett og Hicks har bevist at de ikke er i stand til å drive Liverpool FC på riktig vis. De har bedratt Liverpools fans og klubben om og om igjen. De har brutt løftene de ga om å bevare klubbens tradisjoner og verdier. De har brutt løftet om å ikke belaste klubben med gjeld. De har ikke støttet manageren, verken i det daglige arbeidet eller på transfermarkedet. De har ikke klart å innfri løftene om å komme i gang med bygging av nytt stadion. Aldri før har klubben blitt så fornedret i alles åsyn som det siste året. Eierne mangler integritet og profesjonalitet, og har mislykkes fullstendig i å kommunisere med supporterne," heter det i pressemeldingen.

"ShareLiverpoolFC tror den eneste løsningen for Liverpool FC er en forandring i eierforholdet. Vi mener at det er fansens rett å bestemme den retningen klubben skal ta i fremtiden. Derfor støtter vi protesten som Spirit of Shankly arrangerer i morgen, og oppfordrer alle til å ta del i demonstrasjonsmarsjen lørdag formiddag."

Wearing Colours
Teaterstykket "Wearing Colours" blir vist på Unity Theatre i Liverpool tre kvelder på rad, 18-20.september klokken 20.00 lokal tid. Stykket omhandler fire Liverpool-fans som reiser til Brüssel for å overvære Europacupfinalen mot Juventus i 1985, og hvordan de reagerer på å havne midt oppe i Heysel-tragedien.

Carrick og Hargreaves klar for Man Utd
Tidligere i ettermiddag ble det kjent at Steven Gerrard og Fernando Torres er tatt ut i Liverpools tropp til kampen mot Manchester United i morgen. Men det er ikke bare vertene som kan glede seg over gode nyheter på skadefronten. Gjestene har nemlig inkludert Michael Carrick og Owen Hargreaves i troppen. Carrick er tilbake etter en ankelskade, mens Hargreaves har slitt med et kne.

- Alle er skadefrie. Carrick og Hargreaves kan begge spille, bekreftet Alex Ferguson på sin pressekonferanse i dag.

Cristiano Ronaldo kommer imidlertid ikke til å bli med til Anfield. Ferguson har angivelig valgt å utsette hans comeback etter ankelskade til Champions League-kampen mot Villarreal på onsdag.

- Intensiteten og stemningen på disse kampene vil være som den alltid har vært, og det vil også lagenes vilje til å vinne være. Liverpools supportere vil støtte sitt lag, og vi må stå i mot dette. Dette forandrer seg ikke. Det er helt normalt i disse kampene. Formen betyr ingenting. Dette er kamper det ikke går han forutse resultatet av, uttalte Ferguson.

- Når Liverpool entrer banen vet man at man møter et kjempende lag. Det vil aldri forandre seg. Dette er alltid store kamper. Våre kamper mot Liverpool er de største. Det er utrolige kamper.