Sint Ablett etter tap

Reservelagstrener Gary Ablett var krass i sin kritikk da et på papiret bra lag tapte for Sunderland, og mente at keeper Dean Bouzanis var den eneste som fortjente noe ros.

Liverpool vant reserveligaen sist sesong og den vanligvis tilbakelente treneren Gary Ablett hadde sjelden noen grunn til å heve røsten og kritisere sitt lag. Et 2-1 tap mot Sunderland, med et lag som bl.a. inkluderte Jermaine Pennant, David N'Gog, Damien Plessis og målscorer Nabil El Zhar, skuffet imidlertid Ablett som før kampen hadde oppfordret unge spillere til å vise seg fram noen dager før Liverpool spiller Carling Cup mot Crewe. Etter tapet i nordøst mente han at kun den unge australske keeperen Dean Bouzanis kunne gis noe kreditt.

- Jeg er skuffet fordi dette er en følelse vi ikke er vant til, sa Ablett til Liverpools hjemmeside etter kampen.

- Sunderland var det siste laget som slå oss og det er veldig skuffende, selv om jeg må innrømme at det beste laget vant ut fra spill og sjanser.

- Det er vanskelig for meg å si det, men vi er nødt til å være ærlige både overfor oss selv og spillerne i garderoben. Det sårer meg og jeg håper det sårer spillerne like mye.

- Vi hadde med oss et sterkt lag hit og som hadde mer enn kapasitet til å vinne kampen. Vi trodde disse spillerne hadde noe å spille for i forhold til en mulig plass på laget i Carling Cup til neste uke, men de sviktet seg selv i kveld og bare vår keeper kom godt fra det.

- Du vil alltid få tøffe fysiske kamper når du reiser til nordøst, men vi greide å vinne her i fjor. I år greide vi ikke å komme opp på det nivået vi er i stand til, og det gjelder for alle spillerne. Vi hadde mer en nok kvalitet ute på banen til å ha gjort det bedre og bare spillerne hver for seg vil vite årsakene til det. Dette vil få dem til å våkne opp.