Sissoko bekrefter Juve-overgang

I kveld blir Momo Sissoko sitert på at han ser frem til å forsvare Juventus ære. Riise skal ingen steder, sier Kvalheim.

Momo Sissoko blir av siden football365.fr sitert på at han er lettet for at han nå vet hvor hans fremtid ligger, og bekrefter langt på vei at han er klar for Juventus gjennom følgende utsagn:

- Jeg er lettet. Nå vet jeg hvor min fremtid ligger, og til hvilken klubb jeg vil dra etter afrikamesterskapet. Å forsvare Juventus' ære vil fylle meg med stolthet.

Tidligere i kveld har Juventus' sportsdirektør, Alessio Secco, kunnet fortelle at kun detaljer gjenstår før Momo Sissoko blir å finne i Torino-klubben fremover. Prisen på landslagsspilleren fra Mali skal, som meldt tidligere i dag, lande på rundt £9,6 millioner totalt, og en overgang forventes å bli offentliggjort av klubbene i løpet av kort tid.

- Angående Sissoko gjenstår kun noen små detaljer som må bli utarbeidet før en overgang blir offisiell, blir Juventus-direktøren sitert på ved nettsiden goal.com.

Riise blir værende
John Arne Riise har i det siste vært flittig linket bort til en overgang, og i den sammenheng har klubber som Aston Villa og Newcastle ofte blitt nevnt. Riises rådgiver, Jan Kvalheim, avkrefter imidlertid overfor nettavisen at venstrebacken har tenkt seg av gårde:

- Det er sikkert mange som tror mye, men det er ingenting som skjer med ham. Han har ett og et halvt år igjen av kontrakten.

- Det har ikke vært tema eller aktuelt at han skulle bli solgt i dette vinduet. Det er kun dere journalister i England og Norge som spekulerer.