Sissoko har blitt en hit i Italia

Mohamed Sissoko gjør stor suksess i Juventus, og nyter stor respekt i Serie A. Fernando Torres henrykt over debutsesongen, og vil helst møte Barcelona i en eventuell CL-finale.

Mohamed Sissoko har vært en ubetinget suksess hos Juventus etter overgangen fra Liverpool i januar, og italiensk presse skjønner nå fint lite av hvordan Anfield-klubben kunne kvitte seg med en slik spiller. Juve-manager Claudio Ranieri har forsøkt å forklare dem hvorfor:

- Benitez kan nå sin tredje Champions League-finale med Liverpool, men en kar som Momo, som alltid liker å angripe, kunne kanskje komplisere planene hans. Javier Mascherano er mer defensivt orientert, og hans ankomst forandret situasjonen i Liverpool. Og det har vært en god ting for Juventus, uttaler han til Tuttosport.

- Sissoko var en utrolig spiller allerede som 19-åring. Jeg skjønte aldri hvorfor Valencia solgte ham til Liverpool, og spanjolene leter fortsatt etter hans erstatter.

Torres henrykt over debutsesongen
Etter å ha gjort sitt 30.mål for Liverpool mot Blackburn i helgen sier Fernando Torres til Radio Marca at han er meget godt fornøyd med sin første sesong på Anfield.

- Du trives når alt går så bra. Det var dette jeg drømte om, men jeg forventet at det skulle ta lengre tid. Det jeg har oppnådd i min første sesong har vært utrolig. Laget fungerer bra, og det hjelper meg mye.

- Det har vært enkelt å finne seg til rette, og det kan du se på banen. Jeg har fått hjelp til alt. Alle spillerne føler at de er viktige takket være fansen. Folk respekterer deg her, og du slipper å bli overfalt på supermarkedet. Folk bare gratulerer deg, og spør om å få ta bilder sammen med deg. Det er masse Everton-fans i gatene, men det er ikke noe problem. Kulturen er en helt annen enn i Spania.

El Nino er nå bare en scoring unna å tangere Ruud van Nistelrooys rekordnotering, som lyder på 23 mål i en debutsesong i Premier League.

- Jeg er stolt over det, og ønsker å slå rekorden om jeg kan. Jeg har aldri gjort 30 mål i en sesong før, men nå har jeg klart det, sier han.

Spanjolen mener at det først og fremst er de fire beste lagene som skiller seg ut i Premier League.

- De fire beste lagene i England er gode både i England og Spania, men det virker som de midt på tabellen er mer konkurransedyktige i La Liga. I Spania er spillet mer teknisk og langsommere. Her i England er det full spiker hele tiden. Det er stor forskjell på de fire beste lagene og resten.

Torres avslører også at han helst vil møte Barcelona dersom Liverpool skulle nå finalen i Champions League i Moskva.