Sissoko sikker på at han blir Juve-spiller

Mohamed Sissoko er fortsatt sikker på at han vil bli Juventus-spiller, og tror alt er i boks i løpet av 3-4 dager. Havant-back må likevel sone suspensjon mot Liverpool.

Mohamed Sissoko tror fortsatt han blir Juventus-spiller, og han tror det vil skje før uken er omme.

- Det er bare snakk om noen få dager nå. Tre dager, maksimum fire, så vil alt være i boks. Jeg vet partene har nærmet seg hverandre, men vi får vente å se, uttaler han til den italienske avisen Gazzetta dello Sport.

23-åringen er for tiden opptatt med Afrikamesterskapet med sitt Mali, men tenker likevel mye på en Juventus-overgang.

- Jeg må innrømme at det vil være optimalt for meg å få bære trøya til Juventus. Jeg har vært Juventus-supporter siden jeg var barn, ettersom jeg var veldig opptatt av Zinedine Zidane. Etter å ha fulgt laget en stund ble jeg også en stor fan av Alessandro Del Piero. En stor spiller.

Sissoko ser også frem til å bli gjenforent med Claudio Ranieri, som også var hans manager i Valencia.

- Jeg kjenner han godt fra tiden min i Valencia. Jeg fungerte veldig bra sammen med ham.

- Årsaken til at jeg forlater Liverpool er enkel. Jeg er ung, og ønsker å spille. I Liverpool får jeg ikke spille. Men jeg er likevel takknemlig for hva Rafael Benitez har gitt meg. Men i fotball forandrer ting seg raskt, avslutter afrikaneren.

Havant-forsvarer må stå over Liverpool-kampen
En sjokkert Havant-forsvarer Justin Gregory har i dag fått beskjed om at han ikke får spille lørdagens kamp mot Liverpool på Anfield. Backen skulle egentlig sone en kamps karantene etter å ha pådratt seg sitt femte gule kort for sesongen, men så virket det likevel som han kunne spille på Anfield etter at Havant & Waterlooville fikk presset inn en utsattkamp mot Thurrock i kveld i sin terminliste. Men under et møte med fotballforbundet i går innrømmet Havant-ledelsen at de hadde flyttet utsatt-kampen til denne datoen for at forsvareren skulle få spille på Anfield. FA bestemte derfor at Gregory fortsatt er suspendert, og dermed ikke får spille noen av de to kampene!

- FA har etterforsket saken, og Havant & Waterlooville har innrømmet at de har fått satt opp ligakampen mot Thurrock for at Justin Gregory skulle få sone sin suspensjon før møtet med Liverpool i FA-cupen. Vi føler dermed suspensjonen må opprettholdes, sier en talsmann for FA.