Sissoko stadig nærmere Juve

Liverpool Echo bekrefter at klubbene blir stadig nærmere en overgang som vil gjøre at Momo blir solgt for £9M. Jack Hobbs kan bli lånt ut til Scunthorpe.

Momo Sissoko har selv uttrykt ønske om å reise til Olympiastadion i Torino, og ifølge lokalavisen Liverpool Echo er nå klubbene kommet langt i å bli enige om en overgang for midtbanespilleren.

Partene håper at handelen kan sluttføres i løpet av denne uka, til tross for at Sissoko er opptatt med det afrikanske mesterskapet i Ghana.

Prislappen skal være på £9M, som vil være en profitt på £3.5M for spilleren som Rafa Benitez hentet fra sin gamle klubb Valencia.

Med Martin Skrtel på plass skal også Jack Hobbs være aktuell for utlån til Scunthorpe for resten av sesongen. Benitez har Daniel Agger og nå også Alvaro Arbeloa skadet, men synes å vurdere Carragher, Hyypiä og Skrtel som en sterk nok basis i midtforsvaret til at han ønsker at 19-årige Hobbs skal få mer førstelagserfaring.

Scunthorpe sliter hardt for å kunne overleve i The Championship, og ligger under nedrykkstreken med 43 innslupne mål på 28 kamper så langt.