Siste seriekamp for reservene i kveld

Liverpools reservelag spiller sin siste ordinære seriekamp for sesongen i kveld. Ryan Crowther ferdig for sesongen etter skaden han pådro seg mot Man City, og mister dermed finalekamper.

Liverpools unge reservelag spiller i kveld sin siste ordinære seriekamp for sesongen, hjemme mot Wigan på Racecourse Ground i Wrexham. Senere i uken skal så reservene ut i finale i Liverpool Senior Cup mot Marine. Det gjenstår også kamper i Lancashire Senior Cup og en playoff-finale mot vinneren av reservelagsserien i sør.

- Vi har spilt bra i denne sesongen, og bare tapt et par kamper om du til og med inkluderer preseason. Men det gjenstår fortsatt 2-3 kjempeviktige kamper, og vi må holde på vinnermentalitet sesongen ut, sier trener Gary Ablett til liverpoolfc.tv.

Reservene møtte det samme Wigan-laget de skal møte i kveld så sent som på torsdag, da man gikk videre til semifinalen i Lancashire Senior Cup etter å ha vunnet komfortabelt 3-0.

- Jeg føler at mange av spillerne er virkelig slitne nå. De har spilt svært mange kamper den siste måneden, 10-11 kamper, og det er mye for spillere i denne alderen, sier Ablett.

Reservelaget vil motta trofeet som vinnere av sin avdeling i forbindelse med førstelagets siste hjemmekamp for sesongen, mot Manchester City. Troféutdelingen vil finne sted i pausen.

- Det er noe vi ser frem til. Det blir en flott bonus for de unge spillerne å få motta hyllesten fra et fullsatt Anfield.

Etter kveldens kamp mot Wigan venter altså finalen i Liverpool Senior Cup mot Marine på torsdag.

- Det blir en ny tøff test for spillerne. Vi spilte mot dem i en treningskamp i fjor, og slo dem 1-0 i en veldig vanskelig kamp. Banen deres er veldig liten, så vi får se om våre spillere takler det. Et trofé står på spill, så det burde være motivasjon nok.

Ablett melder ellers at Ryan Crowther har kastet krykkene etter skaden han pådro seg i forrige seriekamp, mot Manchester City.

- Heldigvis klarer han å gå på foten igjen nå. Vi fryktet det verste, da det så ille ut etter kampen. Vi trodde først at han hadde pådratt seg et brudd i ankelen eller nederst i leggen. Men røntgenundersøkelsen konstaterte heldigvis at det ikke dreide seg om noe brudd. Foten hans er fortsatt veldig hoven og sår, så det ser dessverre ut som om sesongen er over for hans del.