Skadetrio klar til neste kamp

Steven Gerrard, Alvaro Arbeloa og Fabio Aurelio skal være klare til neste kamp. Sa nei til Luton. Liverpool skulle kjøpe Berbatov. Rafa har nest finest skjegg.

- Vi har problemer med Gerrard, Arbeloa og Aurelio
I dagens fotballbilag i Liverpool Echo snakker Rafael Benitez mer om skadestituasjonene til Gerrard, Arbeloa (bildet) og Aurelio. Problemet med de tre er ifølge manageren at de spilte tre-fire kamper etter skade.

- Det er vanskelig å spille hundre prosent og ikke ha problemer, men jeg tror de skal være klare i løpet av neste uke. I tillegg til dette er Hyypiä og Agger på vei tilbake og de er nære og vi har i tillegg også Jack Hobbs og Jamie Carragher. Jack var OK mot Reading og kan være det også mot Luton.

Siden vi har noen skader, tror Rafa at det vil bli noen nye spillere på laget.

- Jeg bør hele tiden stille et sterkt lag, for for meg er ikke forskjellen mellom Alosno og Mascherano stor. De er ulike spillere, men gode spillere. Også hvis du snakker om Lucas Leiva og Sissoko, så har de spilt i Premier League og da kan de spille i FA-cupen. Men på grunn av  dette, siden vi har problemer med skader, så må vi bytte på mannskapet. Enkelte bytter blir framtvunget av alle skadene. Hvordan laget blir seende ut til slutt, vil avhenge av dagens trening. Vi har en god tropp og vi kan bytte spillere, så vår innstilling til kampen mot Luton er at vi skal stille et sterkt lag, sier Rafa.

Sa nei til Luton
Liverpool FC har ifølge The Times sagt nei på en forespørsel fra morgendagens motstander, Luton Town, om å gi pengene de får fra FA for kampen til hjemmelaget. Luton sliter med enorme økonomiske problemer, er satt under administrasjon, og spurte om ikke Liverpool kunne bidra med litt.

- Det fikk vi nei til. Vi fikk til svar at de også hadde mye penger de måtte ut med til sine spillere. Dersom de begynte slik, så kunne de også ende opp som oss, svarte de, sier manager Kevin Blackwell.

Ønsket Berbatov
I sesongen 2004/2005 var Liverpool ute etter Dimitar Berbatov, som den gang spilte i Bayer Leverkusen. Overgangen så ut til å gå i orden, men ifølge Liverpool Echos fotballbilag strandet det hele da de to møttes i kvartfinalen i Champions League den sesongen. Liverpool endte opp med Fernando Morientes. Berbatov, som nå som kjent spiller for Tottenham,  er et av de heteste kjøpsobjektene i januars transfervindu, men til en ganske annen pris enn tilfellet var for to år siden.

Rafa har nest best skjegg
Liverpool-manager Rafael Benitez ble knepent slått av rockelegenden Robert Plant fra Led Zeppelin i kåringen av årets skjegg i England. Dommerne fra den engelske skjeggeforeningen var ifølge Liverpool Echo meget imponert over geiteskjegget til Rafa.