Skepsis til stadionutbygging

Gjerder settes nå opp i Stanley Park, rundt stadiontomt, men ingen spader ventes å settes i jorda før september og fansen er fortsatt skeptisk til realismen i utbyggingen.

Et entreprenørfirma har begynt å inngjerde området hvor Liverpools nye stadion i Stanley Park er planlagt.

Liverpool Echo skriver imidlertid at det ikke vil bli tatt et eneste spadetak før september, da eierne Hicks og Gillett har sagt at konstruksjonsarbeidet vil ta til.

Amerikanerne slo seg i går på brystet da den offisielle byggetillatelsen var klar og det samtidig ble gitt grønt lys til forberedende arbeider der det nå er parkeringsplass.

- Dette er en betydelig milepæl for klubben og jeg er henrykt over at planene nå har fått en fullstendig godkjennelse, og at vi nå kan gå i gang, sier George Gillett.

En uttalelse vedrørende den totale finansieringen av "Nye Anfield" gjenstår imidlertid, og fortsatt er det skepsis til om Hicks og Gillett faktisk har økonomiske muskler til å kunne fullføre planene om arenaen som kan ha maksimum 73.000 sitteplasser.

- Vi vil tro det når vi ser det, sier James McKenna i supportergrupperingen Spirit of Shankly. - Vi vil tro det når vi ser det nye Kop foran oss.