Skrtel Årets Spiller

Noen fine uker for Martin Skrtel ble kronet med at han ble kåret til beste spiller i hjemlandet. Javier Mascherano har tro på at en permanent avtale kan være klar i løpet av uka.

Midtstopper i skuddet
Det har vært noen fine uker og måneder for Martin Skrtel. Etter å ha vært med og vunnet seriemesterskapet for Zenit i Russland forrige sesong, fikk en han drømmeovergang til Liverpool i januar.

Etter noen sluttminutter mot Aston Villa, og en noe usikker første kamp fra start mot Havant and Waterlooville, viste den tøffe forsvareren langt bedre takter mot Sunderland på lørdag. Situasjonen har ikke blitt mindre bra for 23-åringen ved at han nylig ble kåret til Årets Spiller i Slovakia for 2007.

- Jeg har takknemlig for den utmerkelsen, sier Martin. - Jeg har hatt et fantastisk år, men det viktigste var å vinne det russiske mesterskapet med Zenit. Det at jeg har blitt Årets Spiller er min største individuelle utmerkelse.


Nære avtale for Mascherano
Til tross for at nyheten om at Javier Mascherano hadde skrevet under en permanent avtale med Liverpool fram til 2012 måtte dementeres sist torsdag, forventer de fleste at en langvarig kontrakt med de røde snart bekreftes. Det indikerer også spilleren selv.

- Jeg har tro på at jeg etter denne uken kan si "alt er i orden og jeg er kommet for å bli i Liverpool", sier Mascherano til klubbens hjemmeside.

- Vi kan bare fortsette å vente. Vi er veldig nærme hverandre, men vi må snakke sammen igjen denne uka. Jeg tror alt vil gå i orden. Jeg har ventet lenge, slik at jeg greier å vente en uke til.