Skrtel bestod legetesten

Liverpool Echo melder at stopperen Martin Skrtel har bestått legetesten. Man venter nå bare på at klubbens amerikanske eiere skal gi grønt lys for overgangen.

Liverpool Echo melder i dag at Martin Skrtel er et steg nærmere å bli Liverpools dyreste forsvarsspiller gjennom tidene, etter at han har passert legetesten. En overgangssum på £6.5M er avtalt med Skrtels klubb, Zenit St Petersburg, og spilleren har også kommet til enighet med Liverpool om sine personlige betingelser. Det eneste som gjenstår er at avtalen blir godkjent av George Gillett jr og Tom Hicks.

Echo skriver at den slovakiske midtstopperen har stått øverst på Rafael Benitez sin ønskeliste for dette transfervinduet en stund nå, og manageren ønsker å avslutte denne handelen så fort som mulig, slik at han kan innlemme Skrtel i sin tropp.

Daniel Agger er fortsatt ikke kvitt smertene etter sitt metatarsalbrudd, og Liverpool har vært tynt besatt i midtforsvaret i flere måneder nå. Dersom eierne godkjenner avtalen med 23 år gamle Skrtel i dag, vil han trolig gå rett inn i troppen til bortekampen mot Middlesbrough på lørdag.