Skrtel føler seg rusten

Martin Skrtel har nå gjennomført to fulle treningsøkter med sine lagkamerater. Etter nesten tre måneder på sidelinja føler han seg rusten. Gerrard kandidat til PFA Fans' Player of the Month.

Som vi kunne melde i går er Martin Skrtel endelig tilbake i full trening igjen. 24-åringen har vært ute av spill siden begynnelsen av oktober, med sin korsbåndsskade, men håper nå å komme i spill igjen i løpet av romjulen. Slovaken innrømmer imidlertid at han er et godt stykke unna toppformen.

- Kneet er bra, men jeg har problemer med pusten. Jeg er ikke i like god form som før jeg ble skadet, uttaler Skrtel til SITA.

- Styrken i kroppen er god, men hurtigheten og akselerasjonen er det verre med etter nesten tre måneder med rehabilitering. Men det vil komme tilbake om jeg tar tiden til hjelp, legger han til.

- Så langt har jeg kun gjennomført to treningsøkter. Vi får se hvordan formen er etter en uke eller to med trening. Da kan vi begynne å snakke om å spille kamp igjen.

- Det er ikke satt noen dato for mitt comeback. Jeg blir glad om det skjer på denne siden av årsskiftet. Tre måneder på sidelinja er lenge, og jeg må nå jobbe hardt for å komme tilbake i spill så fort som mulig.

Det er snart ett år siden Skrtel kom til Liverpool, og han mener at han har gjort store fremskritt som spiller i løpet av dette året.

- Dette har utvilsomt vært det beste året i min karriere. Mot slutten av fjoråret vant jeg ligaen med Zenit, og en måned senere hadde jeg flyttet til Liverpool. Jeg har fått spilt fast på laget, og folk har vært fornøyde med innsatsen min. Jeg tror jeg tok den riktige beslutningen da jeg gikk til Liverpool.

Gerrard kandidat til "PFA fans' Player of the Month"
Steven Gerrard er en av fem kandidater til "PFA fans' Player of the Month Award" for desember. I denne avstemningen er det fansen selv som skal stemme frem månedens spiller. De andre kandidatene er Cesc Fabregas (Arsenal), Cristiano Ronaldo (Manchester United, Nicolas Anelka (Chelsea) og Stephen Ireland (Manchester City).

Du kan avgi din stemme ved å klikke her.