Skrtel foran skjema?

Martin Skrtel rekonvalesens går veldig bra, og slovaken sier til Echo at han håper å være tilbake i aksjon i midten av desember. Han vil trenge noen kamper for å finne tilbake til formen.

Martin Skrtel hadde opprinnelig satt seg som mål å være tilbake til det hektiske jule- og nyttårsprogrammet, men nå kan det virke som spilleren kan være på banen allerede i midten av desember.

- Jeg håper jeg vil være tilbake i aksjon neste måned, forhåpentligvis i midten av neste måned. Men jeg er nødt til å bli veiledet av det medisinske støtteapparatet i Liverpool. Jeg har vært heldig fordi jeg kunne fått åtte eller ni måneder på sidelinjen, uttaler Skrtel til Liverpool Echo. 

- Det er den verste skaden i min karriere, men hvis jeg spiller de neste ti årene, er jeg sikker på at jeg kanskje har en verre.

Skrtel vet at han trenger kamper for å komme tilbake på samme nivå som før skaden inntraff.

- Jeg vil være den samme spilleren når jeg er helt frisk igjen. Jeg vil gå inn i taklinger som jeg alltid har gjort, og vil stå opp fysisk mot de utfordringene som jeg står overfor. Det vil ta meg et par kamper å komme tilbake til det nivået jeg var på før skaden, men det er naturlig.

- Men jeg kommer ikke til å være en annen spiller når jeg kommer tilbake. Jeg vil ikke tillate at det vil skje.