Skrtel forstuet hånden

Liverpool Echo bekrefter at Martin Skrtel forstuet hånden mot Chelsea i går, men slovaken vil trolig likevel bli klar til neste kamp. Steven Gerrard maner til fokus på å ta fjerdeplassen.

Martin Skrtel fikk som kjent en smell i håndleddet da han landet forkjært etter en hodeduell med Nicolas Anelka, helt i begynnelsen av andre omgang i gårsdagens kamp mot Chelsea. Slovaken så en stund ut til å ha store smerter, og han måtte ut for å få behandling og skaden ble tapet.

Liverpool Echo bekrefter nå at midtstopperen har forstuet håndleddet, men skaden skal ikke være verre enn at han vil være i stand til å spille FA-cupkampen mot Barnsley kommende lørdag.

Gerrard: - Vi må konsentrere oss om fjerdeplassen
Steven Gerrard roser i dag sine lagkamerater for en god kamp mot Chelsea, hvor Liverpool vær nær ved å bli det første bortelaget til å vinne en kamp på Stamford Bridge på fire år.

- Dette var definitivt en forbedring i forhold til hvordan vi har spilt den siste tiden. Vi virket mer solide defensivt, og jeg syntes vi var det beste laget kampen sett under ett. Dersom noen skulle vinne kampen, virket det mest sannsynlig at vi ville gjøre det, uttaler kapteinen til Echo.

- Enkelte spillere, som har måttet tåle en del kritikk den siste tiden, spilte bra, og jeg syntes det var en god laginnsats mot et lag som har spilt veldig bra den siste tiden. Det er definitivt mye positivt vi kan ta med oss videre fra denne kampen, legger han til.

- Jeg har vært med på å dominere deler av kamper på Stamford Bridge tidligere, men i går syntes jeg vi kontrollerte majoriteten av kampen og jeg følte at vi kunne ha vunnet.

Trioen Everton, Aston Villa og Manchester City vant sine kamper i helgen, og det betyr at Liverpool tapte terreng i kampen om fjerdeplassen. Gerrard mener at alle på Anfield nå må innse at man må konsentrere seg om slaget om bli nummer fire.

- Vi innser at vi står foran en stor utfordring med å bli blant de fire beste, og vi må bare glemme tittelen og konsentrere oss om kampen om fjerdeplassen. Det er mange lag rundt oss på tabellen som er i god form og som spiller bra, så det er viktig at vi ikke svikter nå.

Gårsdagens uavgjorte resultat betyr at Liverpool fortsatt ikke har vunnet ligakamp borte mot noen av de tre andre storklubbene under Rafael Benitez sin ledelse. Gerrard tror imidlertid at den statistikken kan bli brutt på Old Trafford eller Emirates senere i sesongen.

- Når vi reiser til Old Trafford og Emirates må vi spille som i går, og kanskje yte en ekstra 5-10%, slik at vi vinner. Vi mangler bare litt effektivitet foran mål. Det er mye en kan skylde på, men i går var det i alle fall ikke innsatsen det skortet på. Du kan ikke legge skylden for at vi ikke gjorde mål på enkeltspillere. Jeg syntes alle spillerne ytte maks.