Skrtel håper ventetiden snart er slutt

Martin Skrtel venter nervøst på at overgangen hans til Liverpool snart skal gå i orden. 23-åringen satser på at det skjer i dag eller i morgen.

Martin Skrtel håper at hans drømmeovergang fra Zenit St Petersburg til Liverpool går i orden så fort som mulig. Forsvarsspilleren venter fortsatt nervøst på at klubbens eiere skal gi sin velsignelse til overgangen. Sky Sports hevder at Rafael Benitez har hatt spilleren på blokka i tre år nå, og de røde skal ha hatt speidere til stede for å følge ham i blant annet Slovakias EM-kvalifiseringskamp mot Tsjekkia og i Zenits kamp mot Everton i UEFA-cupen.

- De siste to ukene har jeg vært i konstant kontakt med agenten min, Karol Csonto, forteller han til Plus i hjemlandet.

- Jeg håper alt går bra til slutt, og at drømmeovergangen går i orden. Da vil jeg bli en spiller i en berømt klubb. Jeg håper alt går fint nå, og jeg ser frem til å få satt navnetrekket mitt på kontrakten, legger han til.

- Det har gått opp for meg at dette sannsynligvis vil bli en ny æra i mitt liv. Jeg slet med å få sove natt til søndag, og det har jeg normalt aldri problemer med. Jeg har lurt på hva som venter meg, og hvordan jeg vil finne meg til rette i Liverpool.

- Jeg vet ikke når alt definitivt vil være i orden, men det kan skje i dag eller i morgen.

En som ikke er spesielt lykkelig over at Skrtel nå er i ferd med å forsvinne fra Zenit St Petersburg er lagets manager, ikke ukjente Dick Advocaat.

- Skrtels avgang er et stort tap for klubben, siden Martin er en ung og talentfull spiller som er kapabel til å vokse som spiller i årene som kommer. Han har tilbud om å flytte til en av de tøffeste ligaene i verden, så det er ikke vits i å prøve å holde på ham.