Skrtel holdes fortsatt på pinebenken

Martin Skrtel venter fortsatt på at Liverpools eiere skal bekrefte overgangen fra Zenit St Petersburg. Luton jakter mobben som sjikanerte Jamie Carragher.

Liverpool Echo skriver i ettermiddag at den slovakiske midtstopperen Martin Skrtel fortsatt venter på at de siste detaljene rundt hans overgang fra Zenit St Petersburg til Liverpool skal falle på plass. £6.5M-overgangen er fortsatt ikke bekreftet, og dermed kan ikke Skrtel kalle seg Liverpool-spiller ennå.

Luten jakter på mobben
Liverpool Daily Post melder at Luton FC har begynt å etterforske sjikaneringen Jamie Carragher ble utsatt for av en gruppe Luton-supportere etter søndagens FA-cupkamp. Midtstopperen ble som kjent sjikanert på det groveste da han skulle skrive autografer for noen barn etter kampen.

En talsmann for Luton FC bekrefter nå at klubben etterforsker episoden. Det virker som oppførselen til supporterne som var involvert vil få konsekvenser for dem så snart gjerningsmennene er identifisert.

- Dersom Jamie velvillig stiller opp for barn, for så å bli spyttet på, tømt øl på og sjikanert, burde disse såkalte supporterne bli identifisert. Deres oppførsel bør slås ned på, og jeg forventer at Luton håndterer dette på riktig måte. Gruppen satt i en bestemt VIP-boks, de hadde parykker på seg, og det bør være lett å finne de. Det burde være enkelt for klubben å finne ut hvem de er, sier Les Lawson, som er sekretær i Merseyside-avdelingen av Liverpools offisielle supporterklubb.

- Alle kan komme til å rope noen ukvemsord i kampens hete, men dette var lenge etter at kampen var slutt, og var langt over streken, legger han til.

- Hele hendelsen vil bli etterforsket, og jeg er ikke i tvil om at vi vil høre fra Liverpool FC vedrørende denne saken. Vår sikkerhetssjef, som har lang erfaring, vil ta seg av saken. Jeg kan ikke kommentere saken ut over dette før etterforskningen er ferdig, sier en talsmann for Luton FC.

Talsmannen nektet overfor Liverpool Daily Post å kommentere hvilke straffereaksjoner denne mobben kan vente seg, dersom man kommer frem til at de har oppført seg upassende.