Skrtel i full trening

Martin Skrtel trener nå sammen med resten av førstelagstroppen igjen og Liverpool Echo tror slovaken kan ha en mulighet til å være spilleklar igjen mot Bolton i romjulen.

Dagens gode nyhet på skadefronten er at Martin Skrtel denne uka er i stand til å trene med resten av førstelagstroppen på Melwood. Etter å ha strukket leddbåndet bak i kneet mot Manchester City i begynnelsen av oktober har alt gått som planlagt for den råsterke midtstopperen, og som forventet er han nå tilbake i full trening innen jul.

Martin har tidligere antydet at han så romjulskampene som et naturlig mål for når han kunne være klar til spill igjen, og det virker fortsatt å være et realistisk tips. Kampen på søndag mot Arsenal er trolig for tidlig for slovaken, men selv uten kamptrening kan han være aktuell for troppen til kampene mot Bolton og Newcastle mellom jul og nyttår.

Førstkommende søndag er det for øvrig 11 måneder siden Martin debuterte for Liverpool mot Aston Villa, og den tøffe forsvareren har blitt en stor favoritt på The Kop etter sin januarovergang fra Zenit St. Petersburg.