Skrtel mistrives?

Tidligere lagkamerat av Martin Skrtel, Zenit-keeper Kamil Contofalsky, påstår at slovaken er ensom og ulykkelig i Liverpool, og hevder at stopperen ønsker seg tilbake til St Petersburg.

Tabloidavisen Daily Mail hevder at Martin Skrtel mistrives på Merseyside, og påstår at slovaken ønsker å returnere til Zenit St Petersburg. Kilden til opplysningene skal være Zenit-målvakt Kamil Contofalsky. Sisteskansen, som er landsmann av Skrtel, hevder at 24-åringen føler seg ensom og kjeder seg i Liverpool.

- Jeg snakker mye med Martin på telefonen, og han sier at han ønsker å returnere til Zenit fordi han kjeder seg så mye i England, skal Contofalsky ha uttalt til det russiske 90 Minutes Magazine.

- Han føler seg ensom der, og har ikke noen venner. Og de lokale paparazzi-journalistene forfølger ham også hele tiden, fortsetter Zenit-keeperen.

- Slikt skjer ikke i Russland, og Martin har fortalt meg at han trivdes bedre i St Petersburg. Men han angrer likevel ikke på at han flyttet til Liverpool. Han ble raskt en del av førstelagstroppen og spiller i en liga som er mye bedre enn den russiske, avslutter sisteskansen.