Skrtel om populariteten

I et intervju i dag avslører Martin Skrtel noen av tankene han gjør seg om sin nye klubb, Liverpool, og den massive populariteten han opplever på Merseyside.

Martin Skrtel uttaler i dag i samtale med Liverpools offisielle nettsted at han setter pris på tilværelsen i sin nye klubb, og at han håper han kan være med å bidra på Merseyside i lang tid fremover. Idet Skrtel ble konfrontert med sin nye tilværelse og populariteten han har opparbeidet seg, svarte slovaken som følger:

- Jeg tror at på grunn av hårfrisyren og min aksent er jeg ikke for vanskelig å legge merke til i gatene. Fra delene jeg har forstått av samtalene oss imellom, må jeg si at de har vært fantastiske overfor meg.

- Jeg har skrevet flere autografer siden jeg ankom Merseyside enn i hele resten av min profesjonelle karriere. Men, med tanke på støtten jeg har mottatt som individ, og den vi mottar som lag, er ikke det å skrive noen autografer noe problem.

Skrtels popularitet har gått rakt i været etter hans ankomst fra Zenit i vinter. Den har heller ikke blitt hemmet av den kompromissløse spillestilen slovaken legger opp til.

- Det er bare måten jeg spiller på. Jeg er en forsvarer og noen ganger betyr det at du må ofre kroppen din for å hinder at en motspiller scorer. Jeg liker å takle, det er en av mine styrker. Og ja, jeg kan høre supporterne rope og bli entusiastiske når jeg går inn i en 50/50-duell. Det er vakkert for meg å høre at Liverpool-fansen verdsetter det jeg gjør.

- Det betyr mye for meg fordi dette er tidlige dager i min Anfield-karriere. For å vite at jeg har bidratt er tilfredsstillende, da jeg er ny i landet, og spiller en ny type fotball. Den engelske stilen passer meg veldig bra. Jeg nyter fysiske kamper mot spisser, og jeg har hatt plenty av slikt i England så langt. Jeg er sikker på at i løpet av min tid her i Liverpool, som jeg håper vil vare lenge, vil jeg få mange flere.

- Hver kamp her i landet er tøff, det finnes ikke noe sånt som en lett kamp i Premier League.