Skrtel på vei til Merseyside

Liverpool Daily Post skriver at den slovakiske midtstopperen Martin Skrtel (23) skal ankomme Merseyside i dag for samtaler om en £4M-overgang fra Zenit St.Petersburg. Bruno Alves linket.

Rafael Benítez skal ha kommet et skritt nærmere styrking av midtforsvaret. Hans fremste transfermål, Martin Skrtel, skal ankomme Merseyside for samtaler om en overgang på £4M.

Forsvareren har allerede spilt på Merseyside denne sesongen, da Zenit St. Petersburg tapte 0-1 på Goodison Park i UEFA-cupen i forrige måned.

23-årigen vant det russiske seriemesterskapet med Zenit i høst, og har 15 landskamper for Slovakia. Han slo igjennom på landslaget i 2004, samme år som han signerte for Zenit fra moderklubben Trencin. Skrtel, som er 191 centimeter og kunne istedenfor valgt å satse på ishockey, står bokført med tre scoringer på 74 kamper for Dick Advocaats lag. Hans kontrakt med Zenit går ut mot slutten av året.

Bruno Alves linket
Rafael Benítez ønsker også å hente Portos midtstopper Bruno Alves, skriver tabloidavisa Daily Mail. Men de røde må vente til sommeren før de eventuelt kan hente den portugiske landslagsspilleren som er verdsatt til £10M