Skrtel tar Carras plass

Rafael Benitez sier at en skadefri Martin Skrtel vil erstatte suspenderte Jamie Carragher mot Middlesbrough i morgen. Daniel Agger spiller trolig reservelagskampen mot Man Utd på tirsdag.

Daniel Agger nærmer seg, som vi nevnte tidligere i dag, førstelagsspill igjen, men det virker nå usannsynlig at dansken blir involvert mot Middlesbrough i morgen. Ifølge liverpoolfc.tv er planen at midtstopperen skal spille tirsdagens reservelagskamp mot Manchester United.

Klubbens offisielle nettsted melder ellers at det høyst sannsynlig blir Martin Skrtel som erstatter suspenderte Jamie Carragher som partner til Sami Hyypiä i Liverpools midtforsvar mot Middlesbrough. Slovaken er nå fullt ut restituert etter leggskaden som holdt han ute av kampene mot Barnsley og Inter.

- Vi må greie oss uten Carra. Men vi har en rutinert kar i Sami, i tillegg til at Martin er også tilgjengelig, bekrefter Rafael Benitez.

- Agger er ikke langt unna et comeback heller. Men vi vil kjøre ham inn litt om senn, ettersom det er for tidlig for ham å spille en hel kamp ennå. Han vil muligens spille for reservelaget mot Manchester United i neste uke, opplyser spanjolen.

U18 i aksjon allerede i morgen
Liverpool U18 spiller bortekamp mot Newcastle allerede i morgen. Dette var en kamp som opprinnelig var terminfestet til lørdag 29.mars, men som nå altså er flyttet frem. Kampen spilles på Newcastles akademi, med avspark klokken 14.00 skandinavisk tid i morgen.

Sabra stopper salget på West Ham og Newcastle
Vår samarbeidspartner på reisesiden, Sabra Sportsreiser, opplyser at de nå har stoppet salget av turpakkene til kampene mot West Ham og Newcastle. Disse kampene spilles som kjent med få dagers mellomrom tidlig i mars.