Skuffet Riise

John Arne Riise var langt nede etter selvmålet i går kveld. På toppen av det hele måtte han møte til dopingtest. Kuyt, Carra, Alonso og Arbeloa deler skuffelsen, men tror det er mulig å slå tilbake.

John Arne Riise ble den store syndebukken på Anfield i går kveld, da han gjorde selvmål på overtid av overtiden. Et selvmål som gjør at Chelsea fikk med seg et langt bedre utgangspunkt foran returen på Stamford Bridge enn de strengt tatt fortjente.

- Hva skal jeg si? Jeg er bare skuffet, uttalte Riise til norsk presse etter kampen.

En skuffelse han delte med Liverpools bestemann og målscorer i går, Dirk Kuyt.

- Dette er veldig skuffende. Vi kontrollerte kampen, og gikk for 2-0. Da er det veldig surt at det blir 1-1, men vi har tro på å komme til finalen. Chelsea skaper vel bare en sjanse, vi skaper 4-5. Vi har derfor tro å på at vi kan score neste uke også, uttalte nederlenderen til TV-reporterne etter kampslutt.

- Vi står foran en tøff oppgave
Jamie Carragher var solid i Liverpools midtforsvar i går, men scouseren innser nå at de røde står foran en meget tøff oppgave på Stamford Bridge om en uke.

- Det er selvsagt skuffende å slippe inn et sent mål på hjemmebane. Et bortemål i Champions League betyr mye, og det vet vi, uttaler Carragher til Setanta Sports News.

- Chelsea er i førersetet nå, men dersom vi drar til London og scorer vil vi være inne i kampen igjen. Chelsea er sterke defensivt, men det er mulig å dra dit å score.

- Vi spilte bra. Chelsea er et vanskelig lag å spille mot, og Cech spilte en utrolig kamp. Han er en stor keeper. Det er ingen grunn til å rette pekefingeren mot Riise. Vi gjør alle feil, og vi vil alle gjøre masse nye feil før karrierene våre er over. Dette er vi sammen om.

- Selvsagt er vi skuffet, men vi er bare halvveis. Jeg er som sagt sikker på at vi kan score der nede, og jeg er sikker på at vi vil sette sjansene våre, avslutter midtstopperen.

- Uavgjort var urettferdig
Midtbanespiller Xabi Alonso mener, i likhet med de fleste røde i dag, at uavgjort mot Chelsea i går kveld på ingen måte var noe rettferdig resultat.

- Uavgjort er ikke noe godt resultat, og det var heller ikke noe rettferdig resultat i denne kampen. Jeg er frustrert over resultatet, fordi jeg vet det kunne og burde ha stått 2-0 til oss rett før de utlignet.

- Det var uheldig at vi ikke klarte å oppnå et bedre resultat på hjemmebane, men vi må bare se frem mot returen og yte vårt beste der nede.

Alonsos landsmann, Alvaro Arbeloa, innser også at Chelsea nå har det beste utgangspunktet foran returoppgjøret.

- Vi var veldig uheldige med Riises selvmål. Men slike ting kan du ikke kontrollere. Vi hadde uflaks, og klarte heller ikke å ta vare på alle sjansene våre, konstaterer han.