SOS slår tilbake mot Gillett

Supportergruppen Spirit of Shankly reagerer kraftig på George Gilletts uttalelser om at forholdet til både klubbens supportere og deleier Tom Hicks nå er bedre.

I en uttalelse skriver Spirit of Shankly at Gillett og Hicks har "misforstått" hvis de tror at sinnet i mot dem på noen måte har avtatt "som følge av Liverpools suksess på banen".

I uttalelsen står det: - Vredet mot eierne er så stort som noen gang. Gillett og Hicks må ikke blande tilfredstillelse for prestasjonene til lag og manager (fornyelse av managerens kontrakt forblir et ikke oppfylt løfte) med at fansen har myknet på ønsket om få dem vekk fra klubben.

Gillett gjorde et intervju med en kanadisk radiostasjon der han fortalte at han og Hicks kom i gang på "feil grunnlag" og var "flaue" av den grunn. Han nevnte også at forholdet til fansen hadde blitt bedre.

I går uttalte Spirit of Shanly at kommentarene ikke har hjulpet til å ordne opp i forholdet til fansen.

- Hvor er deres innrømmelse at de har kommet av gårde på feil grunnlag med Liverpool Football Club, supporterne og manageren?

- Hvor er deres unnskyldning for forlegenheten de har forårsaket fotballklubben, og de som er knyttet til den, gjennom sin ukyndig drift av klubben og deres smålige krangler i det offentlige rom?

- George Gillett tror han kan vinne supporternes gunst ved å hylle Rafael Benítez som "en av de store trenerne". Fansen har hatt den oppfatningen i lang tid.

- George Gillett og Tom Hicks bør tro om igjen hvis de tror at fansen kommer til å gå på deres PR-utspill.

- De som leder fotballklubben er udugelige, og de trenger å gå nå for å tillate denne klubben å komme seg videre på og utenfor banen.

Spirit of Shankly sa de gjentok sitt budskap til Hicks og Gillett om å komme seg ut av klubben. Gruppen hevder at duoen ikke har penger, troverdighet, ærlighet, integritet eller verdighet.