Søvnige Liverpool

Treneren til Standard Liege ruster seg til et bedre og mer våkent Liverpool på Anfield. Bestemann hos de røde, Pepe Reina, innrømmer at innsatsen i Belgia ikke var god nok.

Rafael Benitez la ikke skjul på, etter 0-0 borte mot Standard Liege, at hans mannskap både hadde vært heldige og svake. Et aggressivt hjemmelag rystet Liverpool ikke minst under de første minuttene av kampen, og kunne fort ha ledet med et par mål tidlig. En heading fra et frispark gikk i stolpen før Pepe Reina med nød og neppe fikk slengt en arm på ballen før den havnet over streken. En rekke repriser på fjernsyn skal ikke ha greid å bringe klarhet i om ballen var inne eller ikke. En Tom Henning Øvrebø som fortsatt er i bakrus etter EM, dømte så straffespark etter at Andrea Dossena handset klart utenfor 16-meteren. Reina reddet imidlertid det svake forsøket fra Dante.

- Kanskje Liverpool var i søvne når de kom hit, var den fortellende kommentaren til den rumenske treneren László Bölöni hos Standard Liege etter kampen. - Nå vil de imidlertid ha våknet opp og returkampen vil bli mye vanskeligere for oss. 0-0 hjemme er ikke et dårlig resultat, men problemet er at vi må score på Anfield.

- Vi spilte virkelig dårlig og det er klart av vi må gjøre det bedre i returen på Anfield, innrømmet Pepe Reina etter et oppgjør hvor han var den eneste av Liverpools spillere som får særlig med pluss i margen.

- Det positive er at vi fikk et bra resultat. Vi holdt buret rent og det er fortsatt opp til oss. Men vi spilte ikke bra.

Reina dagens mann
På en kveld hvor spillet minnet mer om en betydningsløs treningskamp enn en viktig kvalifiseringskamp til Champions League, var Pepe Reina en av de få som fikk godkjent av kritikerne etter kampslutt. Han var sikker og god gjennom hele kampen og reddet i tillegg et straffespark.

Både liverpool.tv og liverpool.no er enige om at han var vår bestemann i går. Det mener også leserne av henholdsvis .tv og .no. På alle "målestasjonene" går den sympatiske spanjolen til topps. De neste plassene mener begge nettstedene tilhører Alonso og Carragher. Liverpool.no trekker også frem spillet til Benayoun.