Spesiell kamp for Owen

Michael Owen har aldri tidligere møtt Liverpool på St. James' Park. Han har to tap fra tidligere møter på Anfield. Også Danny Guthrie møter gamle kjente.

Newcastles Michael Owen spilte 297 kamper og scoret 158 mål for Liverpool fra mai 1997 til mai 2004. I morgen møter han sin tidligere klubb når de røde gjester Tyneside. Etter at Owen signerte for Newcastle sommeren 2005 har han tapt to ganger for Liverpool på Anfield, men har ennå til gode å møte sin tidligere arbeidsgiver på St. James' Park.
- Jeg har ikke spilt mot Liverpool på St. James' Park. Dette vil bli første gang, uttaler Owen til Newcastles offisielle nettsted.

- Det er alltid litt ekstra spesielt fordi jeg har spesielle følelser for dem etter at jeg tilbrakte 15 år der, og det vil alltid være slik.

- Det er det samme med Newcastle. De er i blodet mitt nå fordi jeg har vært her i nesten fire år.

- Når jeg legger opp, vil jeg se tilbake både på Newcastle og Liverpool og mislike om de sliter. De vokser på innsiden av meg.

- Når det kommer til kampen på søndag er det bare business.

Owen innrømmer at det vil bli vanskelig å feire hvis han scorer mot Liverpool.
- Jeg håper jeg får det problemet. Jeg ønsker å score og at vi vinner. Men jeg tror jeg kommer til å feire selv om jeg ikke vil bli helt vill. Jeg er ikke den slags type person.

Liverpool leder Premier League etter halvspilt seire, ett poeng foran Chelsea. Owen tror at dette kan bli Liverpools år.
- Jeg ser dem definitivt som tittelutfordrere. De gikk gjennom en dårlig periode tidligere i sesongen da folk sa at de ikke spilte bra, men de skaffet resultater. Det er en en god ting å ha.

- Manchester United og Chelsea er trolig favoritter hos bookmakerne, men man kan ikke utelukke Liverpool.

Danny Guthrie gikk fra Liverpool til Newcastle sist sommer, men er ikke spesielt opptatt av det å møte gamleklubben.
- Det er en større kamp nå mot Liverpool, uttaler Guthrie til NUFC TV etter 1-2-tapet mot Wigan på Boxing day.

- Vi må få med oss noe spesielt fordi vi spiller hjemme, men vi har gjort det bra mot de store lagene i år. Vi har behov for å gjøre det samme igjen på søndag.

- Vi må være på vårt beste og finne frem den forestillingen vi vet vi kan.

- Det er alltid litt ekstra krydder å spille mot en tidligere klubb, men jeg kommer ikke til å være så opprømt over kampen. Jeg skal forsøke å behandle den som en normal kamp, være fokusert og forberede meg skikkelig.