Spill på lag med Kennedy og Walsh...

Du kan nå sikre deg plass på ”legendelaget” som spiller i Lærdal & Årdal i slutten av januar.

Klart for legendeturnering i Lærdal & Årdal

- Veterancup.no -

Siste helga i januar går den tiende veterancupen av stabelen i  Sogn. Liverpool Legends er det store trekkplasteret til årets turnering, og frå Merseyside er gamle stjerner som Rob Jones, Gary Gillespie og Paul Walsh klare.  Fleire navn blir sluppet etter kvart

Liverpoolspillerne vil få tøff motstand fra eliteserielag fra Norge, i tillegg til Lyngby fra Danmark. Danskene med brødrene Laudrup i spissen gikk av med seieren i fjorårets turnering, som viste varierende, men tidvis imponerende høyt nivå, alderen tatt i betraktning.

Egil Mundal i Veterancup kan også opplyse til liverpool.no at norske supportere kan oppleve veterancup  via TV, da Norge Rundt lager reportasje fra turneringen. Vestlandsrevyen og en rekke avismedium har meldt sin ankomst, og også Canal+ jobber med å få et produksjonsteam til cupen.

Auksjon:
I samarbeid med auksjonsnettstedet www.gooba.no pågår det nå en auksjon om å få spille på laget til Liverpool Legends under turneringen. Klikk her for å komme direkten inn.

Vinnerbudet sikrer plass på laget, signert drakt, bankett og hotellopphold, alt i sammen med gamle helter fra Liverpool.  Mundal forventer en god budrunde, og påpeker at overskuddet av den frivillig baserte turneringen går til aldersbestemt fotball i regionen.

Vi vil oppdatere auksjonen etter hvert som budene kommer inn. Det vil også bli auksjonert bort Liverpooldrakter med signatur fra Legendene på nettstedet i perioden som kommer.