SportN viser Barnsley-kampen direkte

SportN viser Liverpool v Barnsley direkte. Fabio Capello valgte Steven Gerrard som kaptein i sin første kamp som engelsk landslagssjef. Xabi Alonso innrømmer at han trenger kamptrening.

Presse- og informasjonsansvarlig Glenn Ø. Støldal bekrefter overfor liverpool.no at SportN kommer til å sende FA-cupkampen Liverpool v Barnsley direkte lørdag 16. februar kl. 16.00. Roar Stokke skal kommentere kampen.

For våre svenske lesere kan vi opplyse at kampen også blir sendt på en av Viasat Sport-kanalene.

Gerrard kaptein i Capellos første kamp
På en pressekonferanse i dag har det blitt bekreftet at Steven Gerrard vil bære kapteinsbindet i Fabio Capellos første kamp som sjef for det engelske landslaget, i privatlandskampen mot Sveits på Wembley i morgen.

- Jeg har akkurat fortalt mitt lag at Steven Gerrard vil være kaptein mot Sveits. Dette valget har jeg tatt fordi han vil være en viktig brikke i mine planer for England. Gerrard er viktig fordi han kan videreformidle ting og inspirere spillerne. Men jeg kommer først til å utnevne en fast kaptein i forbindelse med Andorra-kampen i september, uttalte Capello.

Gerrard spiller sin 64.landskamp i morgen, og det blir hans syvende som kaptein.

Alonso innrømmer at han trenger kamptrening
Xabi Alonso synes han står i takknemlighetsgjeld til landslagssjef Luis Aragones, etter at han ble tatt med i Spanias tropp til privatlandskampen mot Frankrike i morgen. Midtbanespilleren har som kjent slitt med formen etter at han kom tilbake fra sin metatarsalskade, men har likevel ikke blitt vraket fra landslagstroppen. Får han spille i morgen, blir det Alonsos første landskamp siden han ble utvist mot Island i september.

- Det er tydelig at treneren har tro på den troppen som kvalifiserte seg til EM. Han vet hva disse spillerne står for, og har valgt å fortsette med samme mannskap. Det synes jeg er fornuftig, uttaler Alonso til AS.

- Jeg føler meg okay. Jeg blir sakte men sikkert i bedre form, men jeg mangler kamptrening og trenger noen kamper til etter tre måneder på sidelinja.