Spurs-kampen ikke på Canal+

Liverpool blir ikke å se på skandinaviske TV-skjermer i sesongavslutningen. Canal+ prioriterer nemlig kampen om ligagullet og nedrykksstriden søndag ettermiddag.

Liverpools siste ligakamp for sesongen, borte mot Tottenham på White Hart Lane søndag ettermiddag, blir ikke vist på Canal+. Kanalen prioriterer i stedet kampen om å overleve i Premier League og selvsagt kampen om ligatittelen.

Samtlige kamper spilles som kjent samtidig i siste serierunde, med avspark søndag klokken 16.00. Wigan v Manchester United er kampen som blir prioritert på Canal+ Sport 1 (Går også på Sky Sports 1), mens Chelsea v Bolton går på Canal+ Sport 2 (Går også på Sky Sports 2). På Canal+ Sport Extra er det satt opp direktesending av Portsmouth v Fulham (Går også på Setanta Sports 1).

To kamper blir også vist i opptak. Det er Derby v Reading som vises på Canal+ Sport 2 klokken 18.10, og Birmingham v Blackburn, som vises på Canal+ Sport 1 klokken 20.20 i Norge, klokken 18.20 i Sverige og klokken 20.30 i Danmark (Går direkte på Sky Sports Interactive).