Stadig nærmere Mascherano

Benitez sier at man kommer stadig nærmere en permanent avtale med Javier Mascherano. Rafa avviser massiv støtte til 39 kamper. Manageren berømmer Bob Paisley.

Vi har hørt det før, at man nærmer seg et kjøp av innlånte Javier Mascherano, men i dag hevdet i hvert fall Rafael Benitez at man har en fortsatt positiv utvikling i søken etter å gi argentineren en langvarig kontrakt på Anfield.

- Vi er nærmere enn vi var for en uke siden, men jeg vet ikke hvor nærme, var det litt kryptiske meldingen som Rafa ga på dagens pressekonferanse.

Rafael Benitez avviste påstandene til Richard Scudamore, daglig leder i Premier League, og at det er massiv støtte til hans forslag om å arrangere en 39. ligakamp i utlandet.

- Jeg liker det ikke. Å spille en kamp til i et annet land er ikke riktig i denne turneringen. Du må spille her i England med lik mulighet for alle. Tanken om seeding er årsaken til at jeg ikke liker det, da alle skal stille på like fot.

- Hvis du forandrer ligaen slik at det blir til det bedre da er det greit, men her handler det kun om penger. Du kan organisere en turnering blant de fire beste i Hong Kong hvis du ønsket pengene. Jeg synes ikke det er en god ide. Jeg har snakket med Rick Parry og han er av samme oppfatning.

Spanjolen benyttet også anledningen til å gi sin honnør til Bob Paisley, som døde på dagen for 12 år siden.

- Det vil bli vanskelig for noen manager å gjenta det han oppnådde, understreket Benitez. - Jeg vil like å komme i nærheten.

- Da jeg først ble manager i Liverpool hørte jeg hva han hadde oppnådd, og nå hører jeg folk snakker om han som person.

- Han hadde en stor innflytelse på denne klubben og er et veldig viktig navn i vår historie.