Stadionplaner senest til mandag

Informasjon om refinansieringen til Gillett og Hicks, samt tegninger for ny stadion, blir lagt fram en av de nærmeste dagene. Støtt opp om supporterklubb i Kristiansand.

Gjeld for stadion og spillerkjøp
Det var antydet at George Gillett og Tom Hicks i dag ville kunne legge fram sin refinansiering av lån ved kjøp av klubben og som start på bygging av stadion, og at man i tillegg kunne presentere nye tegninger for arenaen i Stanley Park.

Ifølge Liverpool Daily Post vil dette nå skje enten i dag, fredag eller mandag. Lokalavisen hevder nå at den gjelden som belastes klubben vil være utlegg til spillerkjøp og startkapital for bygging av nye Anfield i Stanley Park, noe som vil være en vanlig forretningspraksis. Det regnes som en seier for Rick Parry og David Moores, siden man har fått inntrykk av at amerikanerne ønsket belaste hele lånebeløpet på £350 på klubben.

- Refinansieringen vil bli gjennomført, sier en kilde til Daily Post. - Det kan skje i dag, fredag eller mandag.

Kilden sier at £105M vil bli påført klubbens bøker, hvor £60M som startkapital for bygging av stadion og £45M som er blitt brukt til blant annet til midler for å kjøpe nye spillere.


Supportermøte i Kristiansand
Vi har fått følgende melding fra Rune Andreassen i Kristiansand:

"Liverpoolmiljøet i Kristiansand og da kanskje spesielt på Uptown Sportsbar har vært meget godt i mange år. Men det er sikkert mye som kan bli bedre. Flere av oss er imponerte av hva man har fått til i andre deler av landet og ønsker derfor å starte opp en lokal klubb.

Vi møtes derfor på Uptown Sportsbar førstkommende onsdag (30. januar) kl 1800. Samme kveld spiller som alle vet Liverpool borte mot West Ham. Vi håper at flest mulig møter opp og at flere ønsker å gjøre en innsats for at en slik klubb kan drives."

Interesserte kan kontakte Rune Andreassen: 41518724(mobil) / [email protected]