Står fast på prisforlangende

Espanyol står fast på at de skal ha £16M for Albert Riera. Nytt tap for O'Connor. Målløst for Ajdarevic. Cissé klar for Sunderland.

Liverpool er linket til Espanyols Albert Riera. Barcelona-klubben krever £16M for kantspilleren. Dette er utkjøpsklausulen som er nedfelt i 26-åringens kontrakt. Paco Herrera, Espanyols sportsdirektør, sier at de ikke har planer om å senke sitt prisforlangende, og dermed vil de følge samme linje som da Tottenham ønsket Luis Garcia.
- Ingen klubb har vært i kontakt med oss i det hele tatt, uttaler Herrera.

- Det beste som kan skje er at ingen spillere forlater oss. Akkurat nå har Espanyol et fantastisk lag.

- Klubben har fastsatt en pris på spilleren, og vi kommer ikke til å akseptere mindre. Det er akkurat det samme som skjedde med Luis Garica, og dette er strategien vi kommer til å følge med alle.

Nytt tap for O'Connor
Shane O'Connor var på banen i 74 minutter da Irland U19 tapte 0-2 mot Spania U19 i den siste kampen i en firenasjonersturnering på Irland.  Irene tapte også de to første kampene mot Portugal og Ukraina. Spania vant turneringen.

Målløst for Ajdarevic
Astrit Ajdarevic spilte hele privatlandskampen for Sverige U19 i det målløse møtet med Polen U19 i Østersund. På tirsdag vant svenskene 2-0. For Sverige venter nå to privatlandskamper mot Finland i begynnelsen av neste måned før det spilles EM-kvalifisering i Makedonia i oktober.

Cissé klar for Sunderland
Djibril Cissé er nå klar for Sunderland. 27-åringen har skrevet under på en ettårig låneavtale. The Black Cats har også sikret seg opsjom på kjøp.
- Jeg er virkelig fornøyd med å slutte meg til en god klubb med gode spillere. Sunderland er en klubb jeg tror kommer til å oppnå ting. De har store ambisjoner. Det er årsaken til at jeg valgte å komme hit. Jeg liker det klubben presentere for meg, uttaler den tidligere Liverpool-spilleren til Sunderlands offisielle nettside.