Status VIF-Liverpool

Supporterklubben planlegger restsalg av billetter torsdag 17. juli. Billetter til Supportertreffet 4.8. legges snart ut for salg.

Treningskampen mot Vålerenga tirsdag 5. august er som kjent helt utsolgt. 25.000 billetter ble utrolig nok revet bort i løpet av bare noen få timer!

Det skal fortsatt være igjen billetter til Klansmedlemmer via VIF Sjappa, men i følge Frode Veie blir det ikke noe av det annonserte restsalget 21.7 - det finnes ingen "nøytrale" eller røde billetter igjen dessverre.

Supporterklubben kjøpte 1200 billetter i "kampens hete". Det var aldri meningen at LFCSCSB skulle selge billetter til oppgjøret, men for å hjelpe flest mulig medlemmer ble det gjort. Disse har blitt solgt rett til medlemmer av LFCSCSB. Noen av de som fikk tilbud om billetter fra oss har trolig fått billetter andre steder uten å gi beskjed eller likevel ikke vil på kampen. Det ser med andre ord ut til å bli en liten rest her når alt er telt opp. Vi står nå midt i den prosessen, og kommer til å selge det som eventuelt måtte være igjen torsdag 17. juli.

De som har fått bekreftet billetter fra oss og betalt, vil motta dem i løpet av neste uke.

Følg med for mer salgsinfo på liverpool.no når det nærmer seg - du kan også bli oppdatert via din mobil ved å sende meldingen LFC TICKET START til 2180. Tjenesten koster normalt kr 1 per melding, men er gratis til den kampen.

Det nytter ikke å kontakte oss om billetter før noe mer annonseres.

Stort Supportertreff i Oslo 4.8
Kvelden før kvelden arrangerer Supporterklubben stort treff på Rockefeller. Her blir det underholdning og opplegg fra scenen med gjester fra inn og utland, stands av våre samarbeidspartnere og ikke minst mange hundre røde venner i salen!

Kvelden avsluttes med konsert av The Betales - verdens beste Beatles-band som alltid sørger for topp stemning fra scenen.

Treffet starter klokken 19.00, og det er 18 års aldersgrense. Det vil bli gjennomført et online billettsalg for Supportertreffet. Mer info vil komme.

Tidligere på dagen satser vi på "Åpen SupporterCafe" fra kl 14-17. Dette vil være gratis entre og åpent for alle aldersgrupper. Her vil det være souvenirsalg, gjester fra Liverpool, "Billettkontor" for det som måtte være igjen av billetter, og masse Liverpoolprat!

Enda mer nøyaktig info rundt disse tingene vil komme om ikke altfor lenge.